Libnet.ro
UNICEF

15:00

Liviu Dragnea sustine ca premierul Ungariei, Viktor Orban, este un om inteligent si deschis. Care a fost tema discutiei

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea sustine ca premierul Ungariei, Viktor Orban, este un om inteligent si deschis. Care a fost tema discutiei

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca l-a asigurat pe premierul Ungariei, Viktor Orban, ca situatia de la Liceul Catolic din Targu Mures va fi rezolvata, printr-o Hotarare de Guvern sau prin lege. continuă pe România Liberă

Premierul Ungariei, Viktor Orban, vine la Cluj intr-un moment tensionat al relatiilor romano-maghiare

Prim-ministru al Ungariei, Viktor Orban, va fi prezent, sambata, in Cluj la nici o luna dupa ce autoritatile ungare au anuntat ca au suspendat sprijinul acordat Romaniei la aderarea la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) din cauza inchiderii unui liceu maghiar din Targu-Mures.

Liviu Dragnea, dupa discutii cu Viktor Orban: Ungaria va acorda din nou sprijin Romaniei pentru OECD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta, sambata dupa-amiaza, ca a vorbit la telefon cu premierul Ungariei, Viktor Orban, si au convenit ca partea romana va rezolva problema de la Liceul Catolic din Targu Mures, iar Ungaria va acorda din nou sprijin.

Dragnea a vorbit cu Viktor Orban. Cum spune ca va rezolva conflictul diplomatic cu Ungaria

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca a vorbit la telefon cu premierul Ungariei, Viktor Orban, si a convenit ca Romania sa rezolve problema aparuta la Liceul Catolic din Targu-Mures, iar Ungaria sa acorde din nou sprijin Romaniei pentru aderarea la OCDE.

Liviu Dragnea sustine ca nu il intereseaza cine se afla la sefia DNA: E o problema de structura

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca exista o problema de structura in sistemul judiciar si, de aceea, importanta nu este schimbarea unui sef, ci sa se ia masuri pentru ca lucrurile sa intre pe un fagas normal.

Liviu Dragnea sustine ca va fi chemat la DNA

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la DNA in dosarul Belina. Nu am fost chemat la DNA, a spus Liviu Dragnea, duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Dragnea: L-am asigurat pe Orban ca situatia liceului catolic din Targu Mures va fi rezolvata prin HG sau lege. Ce ofera in schimb premierul Ungariei

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca l-a asigurat pe premierul Ungariei, Viktor Orban, ca situatia de la Liceul Catolic din Targu Mures va fi rezolvata, printr-o Hotarare de Guvern sau prin lege.

Liviu Dragnea a vorbit la telefon cu Viktor Orban: Vom rezolva problema aparuta la Liceul Catolic din Targu Mures, iar Ungaria va acorda din nou sprijin Romaniei pentru aderarea la OCDE

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, scrie, sambata, pe pagina sa de Facebook, ca a vorbit la telefon cu premierul Ungariei, Viktor Orban, cei doi convenind ca Romania sa rezolve problema aparuta la Liceul Catolic din Targu Mures, iar Ungaria sa acorde din nou sprijin Romaniei pentru aderarea la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica.

Liviu Dragnea a cazut la pace cu Viktor Orban: Se obliga sa rezolve problema de la liceul din Targu Mures in schimbul sustinerii aderarii Romaniei la OECD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat sambata prin intermediul unui mesaj pe Facebook ca a vorbit cu premierul Ungariei, Viktor Orban, pentru rezolvarea problemelor care a dus la un conflict diplomatic.

Dragnea, lovitura de imagine in plin asalt DNA

Liviu Dragnea a anuntat ca a vorbit cu premierul Ungariei, Viktor Orban, si va rezolva problema aparuta la Liceul Catolic din Targu.

Dragnea anunta ca a impacat Romania cu Ungaria

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat sambata, intr-o postare pe Facebook, ca a vorbit cu premierul Ungariei, Viktor Orban, si va rezolva problema aparuta la Liceul Catolic din Targu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )