Libnet.ro
UNICEF

18:00

Liviu Dragnea: Vineri adoptam prin vot componenta Cabinetului Dancila

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Vineri adoptam prin vot componenta Cabinetului Dancila

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat luni seara, la finalul Comitetului Executiv al PSD, ca ministrii din viitorul Cabinet Dancila vor fi stabiliti, prin vot, vineri, cand va avea loc o noua sedinta a conducerii partidului. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Vineri decidem prin vot componenta Guvernului Dancila!

Liviu Dragnea a vorbit despre deciziile care s-au luat in cadrul CEx. Astazi am discutat despre programul de guvernare. Colegii au facut deja astazi cateva propuneri. Urmeaza ca si.

Lider PSD Tulcea, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Discutiile privind componenta Guvernului se amana, nu s-a ajuns la o intelegere privind unele portofolii

Discutiile privind formarea Guvernului condus de Viorica Dancila vor fi amanate pentru ca social-democratii nu au ajuns la o intelegere privind unele portofolii, a declarat, luni, presedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, potrivit News. ro. Teodorescu a facut aceste declaratii dupa o intalnire cu liderul PSD Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Parlament.

Liviu Dragnea, intrevedere cu presedintele American Jewish Committee. Ce au discutat cei doi lideri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, ca a avut o intalnire cu liderul American Jewish Committee, vorbind cu aesta despre Muzeul Holocaustului, dar si despre Parteneriatul Strategic Romania-SUA.

Ponta: E un singur membru in CEx - Liviu Dragnea. El controleaza Parlamentul si Guvernul / O sa votez impotriva Guvernului Dragnea 3

Comitetul Executiv National al PSD are un singur membru, pe Liviu Dragnea, care controleaza Parlamentul, Guvernul, Curtea de Conturi si alte institutii ale statului, a declarat Victor Ponta. Se va decide co.

Europarlamentarul Catalin Ivan despre Liviu Dragnea: Ne-am amuzat cand a suspendat o sedinta la partid ca sa vada Suleiman Magnificul

Europarlamentarul Catalin Ivan povesteste despre Liviu Dragnea, intr-o postare pe Facebook, ca Ne-am amuzat cand a suspendat o sedinta la partid ca sa vada Suleiman Magnificul. El adauga ca Recunosc ca nu l-am privit niciodata cu atentie pe Liviu Dragnea. Am considerat ca am multe alte lucruri mai importante de facut decat sa-l analizez, sa incerc sa inteleg ce urmareste, sa-i anticipez planurile. Aceasta indiferenta a tuturor, mai ales a liderilor importanti ai partidului, ne costa acum foarte scump.

Liviu Dragnea, despre momentele in care se uita la Suleiman Magnificul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, luni, ca a urmarit cateva episoade din serialul Suleiman Magnificul, dar a respins acuzatiile europarlamentarului Catalin Ivan conform carora ar fi.

Liviu Dragnea, lamuriri privind posibila dezincriminare a abuzului in serviciu: Nici vorba!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurari ca abuzul in serviciu nu va fi dezincriminat, asa cum a anuntat luni deputatul social-democrat Catalin Radulescu. Nu am fost de acord cu decla.

Liviu Dragnea: Nu dezincriminam abuzul in serviciu, nici vorba de asa ceva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara ca social-democratii nu intentioneaza sa dezincrimineze abuzul in serviciu si ca nu este de acord cu declaratiile facute de deputatul PSD Catalin Radulescu in acest sens.

Liviu Dragnea, la momentul confesiunilor: Mai gresesc, mai citesc si cate o carte. Ce a spus despre pasiunea pentru filmul Suleyman Magnificul (VIDEO)

Liviu Dragnea a raspuns, la finalul sedintei PSD de luni, acuzatiilor lansate de europarlamentarul Catalin Ivan, care a a afirmat ca in urma cu cativa ani acesta a oprit o sedinta a partidului.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila va vorbi dupa votul de investitura, acum si-ar da cu parerea / Invata programul de guvernare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni seara ca premierul desemnat, Viorica Dancila, va face declaratii publice dupa votul de investitura, deoarece acum nu ar face dacat sa-si dea cu parerea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )