Libnet.ro
UNICEF

17:00

Liviu Dragnea, vizitat de iubita si fiul sau la penitenciar - IMAGINI in premiera!

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, vizitat de iubita si fiul sau la penitenciar - IMAGINI in premiera!

Liviu Dragnea a fost vizitat, joi, la Penitenciarul Rahova de fiul sau si de Irina Tanase. Fiul si iubita lui Liviu Dragnea au adus un bagaj cu mai multe lucruri necesare. Acestia nu au facut declaratii can. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, vizitat de iubita si fiul sau la penitenciar

Liviu Dragnea a fost vizitat, joi, la Penitenciarul Rahova de fiul sau si de Irina Tanase. Fiul si iubita lui Liviu Dragnea au adus un bagaj cu mai multe lucruri necesare. Acestia nu au facut declaratii can.

Liviu Dragnea, vizitat de avocata in penitenciar

Unul dintre avocatii lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a mers marti la Penitenciarul Rahova. inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la treiani si.

VIDEO Liviu Dragnea, vizitat la Penitenciarul Rahova de fiu si de iubita

Liviu Dragnea este vizitat, joi, la Penitenciarul Rahova, de iubita sa, Irina Tanase, si de fiul sau Valentin. Acestia i-au adus fostului lider PSD un bagaj cu mai multe lucruri necesare, relateaza Mediafax.

UPDATE VIDEO Liviu Dragnea, vizitat la Penitenciarul Rahova de fiu si de iubita / Irina Tanase a refuzat sa comenteze

Liviu Dragnea este vizitat, joi, la Penitenciarul Rahova, de iubita sa, Irina Tanase, si de fiul sau Valentin. Acestia i-au adus fostului lider PSD un bagaj cu mai multe lucruri necesare, relateaza Mediafax.

Liviu Dragnea, vizitat de fiul sau si de Irina Tanase la Penitenciarul Rahova (FOTO)

Liviu Dragnea a primit joi vizita fiului sau Valentin Stefan si a iubitei sale Irina Tanase in Penitenciarul Rahova, unde se afla de luni de cand a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare i.

Prima reactie a logodnicei Irina, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Iubita lui Liviu Dragnea a facut prima declaratie dupa ce fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare. Liviu Dragnea si iubita lui, Irina Tanase, urmau sa se casaoreasca.

LIVEVIDEO Liviu Dragnea a plecat sa se predea / Imagini in direct din trafic si cu momentul cand liderul PSD paraseste locuinta

Liviu Dragnea este asteptat sa se predea, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD, a iesit o masina cu geamuri fumurii in care se afla, potrivit televiziunilor de stiri, Dragnea. Avocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, prima vizita la penitenciar FOTO

Irina Tanase, partenera de viata a lui Liviu Dragnea, a facut prima vizita la penitenciarul Rahova, acolo unde e incarcerat fostul lider PSD. Acesta a fost condamnat luni, dar abia joi iubita sa i-a facut o vizita, potrivit imaginilor prezentate de Realitatea TV. Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a mers, joi dupa-amiaza, la Penitenciarul [] .

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, prima vizita la penitenciar VIDEO

Irina Tanase, partenera de viata a lui Liviu Dragnea, a facut prima vizita la penitenciarul Rahova, acolo unde e incarcerat fostul lider PSD. Acesta a fost condamnat luni, dar abia joi iubita sa i-a facut o vizita, potrivit imaginilor prezentate de Realitatea TV. ACTUALIZARE: Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a petrecut o ora la [] .

Liviu Dragnea a fost vizitat in inchisoare. Se considera nevinovat

Liviu Dragnea a fost incarcerat, luni, la Penitenciarul Rahova, unde a fost plasat in carantina pentru o perioada de 21 de zile. Fostul lider al PSD a primit deja prima vizita in inchisoare. Avocata lui a mers sa discute cu el, iar la iesirea din penitenciar a declarat ca este un barbat minunat si ca [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2527 seconds )