Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Liviu Dragnea, vizitat la Penitenciarul Rahova de fiu si de iubita

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liviu Dragnea, vizitat la Penitenciarul Rahova de fiu si de iubita

Liviu Dragnea este vizitat, joi, la Penitenciarul Rahova, de iubita sa, Irina Tanase, si de fiul sau Valentin. Acestia i-au adus fostului lider PSD un bagaj cu mai multe lucruri necesare, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

UPDATE VIDEO Liviu Dragnea, vizitat la Penitenciarul Rahova de fiu si de iubita / Irina Tanase a refuzat sa comenteze

Liviu Dragnea este vizitat, joi, la Penitenciarul Rahova, de iubita sa, Irina Tanase, si de fiul sau Valentin. Acestia i-au adus fostului lider PSD un bagaj cu mai multe lucruri necesare, relateaza Mediafax.

Liviu Dragnea, vizitat de iubita si fiul sau la penitenciar - IMAGINI in premiera!

Liviu Dragnea a fost vizitat, joi, la Penitenciarul Rahova de fiul sau si de Irina Tanase. Fiul si iubita lui Liviu Dragnea au adus un bagaj cu mai multe lucruri necesare. Acestia nu au facut declaratii can.

Liviu Dragnea, vizitat de iubita si fiul sau la penitenciar

Liviu Dragnea a fost vizitat, joi, la Penitenciarul Rahova de fiul sau si de Irina Tanase. Fiul si iubita lui Liviu Dragnea au adus un bagaj cu mai multe lucruri necesare. Acestia nu au facut declaratii can.

Liviu Dragnea, vizitat de fiul sau si de Irina Tanase la Penitenciarul Rahova (FOTO)

Liviu Dragnea a primit joi vizita fiului sau Valentin Stefan si a iubitei sale Irina Tanase in Penitenciarul Rahova, unde se afla de luni de cand a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare i.

Liviu Dragnea, vizitat de avocata in penitenciar

Unul dintre avocatii lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a mers marti la Penitenciarul Rahova. inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la treiani si.

Radu Mazare nu s-a intalnit inca cu Liviu Dragnea, la Penitenciarul Rahova. Avocat: Se simte bine, face plimbari in cerc, in curtea unitatii

Radu Mazare nu s-a intalnit, pana in prezent, cu Liviu Dragnea, ambii aflati in carantina in Penitenciarul Rahova, a declarat avocatul fostului primar al Constantei dupa ce si-a vizitat, joi, clientul. Avocatul a mai spus ca fostul edil se simte bine, face plimbari in cerc, in curtea unitatii, si s-a inscris la revista penitenciarului.

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. Anuntul facut de Politie

Liviu Dragnea a ajuns, luni, la Penitenciarul Rahova. El a fost dus la inchisoare de un echipaj de Politie, dupa ce a fost luat de la domiciliul sau din Capitala. Fostul lider al PSD a fost huiduit de oamenii de pe strada in drumul spre penitenciar. Liviu Dragnea este incarcerat la Penitenciarul Rahova Liviu Dragnea [] .

[FOTO] Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat dupa ce a fost condamnat luni de Instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Digi 24 - Florin Negrutiu: Dictatorul Liviu Dragnea s-a dus ca prostul la Rahova

Jurnalistul Digi24 Florin Negrutiu face o analiza la cald a situatiei lui Liviu Dragnea, intr-un material publicat pe site-ul de opinii republica. ro, in care incearca sa raspunda la o parte dintre intrebarile momentului: Cum a ajuns liderul PSD aici?; Care e atitudinea lui fata de aceasta condamnare?; Regreta el oare ca ne-a furat tuturor doi ani si jumatate din viata?.

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, prima vizita la penitenciar VIDEO

Irina Tanase, partenera de viata a lui Liviu Dragnea, a facut prima vizita la penitenciarul Rahova, acolo unde e incarcerat fostul lider PSD. Acesta a fost condamnat luni, dar abia joi iubita sa i-a facut o vizita, potrivit imaginilor prezentate de Realitatea TV. ACTUALIZARE: Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a petrecut o ora la [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )