Libnet.ro
UNICEF

16:45

Liviu Neagu, PPDD: Dan Diaconescu va candida la europarlamentare si prezidentiale, in 2014

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Neagu, PPDD: Dan Diaconescu va candida la europarlamentare si prezidentiale, in 2014

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anuntat, ieri, ca fondatorul partidului, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare din 2014 si, cu siguranta, va candida si la alegerile prezidentiale de anul viitor, informeaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Diaconescu se inscrie in cursa pentru prezidentiale. Cum vrea PPDD sa stranga banii de campanie

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii la alegerile europarlamentare din 2014 si, cu siguranta, va candida si la alegerile prezidentiale din 2014, a anuntat sambata secretarul general al formatiunii, Liviu Neagu.

Dan Diaconescu, primul loc pe lista PPDD la europarlamentare si candidat la prezidentiale.

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anuntat, sambata, ca fondatorul partidului, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare din 2014 si, cu siguranta, va candida si la alegerile prezidentiale de anul viitor, informeaza Mediafax. Liviu Neagu a sustinut, intr-o conferinta de presa la Cluj-Napoca, ca PPDD ar putea obtine 20% din voturile pentru Parlamentul European. Citeste si: PPDD va cere in instanta parlamentarilor plecati din partid cate .

Dan Diaconescu, primul loc pe lista PPDD la europarlamentare si candidat la prezidentiale

Fondatorul PPDS, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare din 2014 si va candida si la alegerile prezidentiale de anul viitor, a anuntat sambata secretarul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )