Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dan Diaconescu se inscrie in cursa pentru prezidentiale. Cum vrea PPDD sa stranga banii de campanie

Adevărul Adevărul,
Dan Diaconescu se inscrie in cursa pentru prezidentiale. Cum vrea PPDD sa stranga banii de campanie

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii la alegerile europarlamentare din 2014 si, cu siguranta, va candida si la alegerile prezidentiale din 2014, a anuntat sambata secretarul general al formatiunii, Liviu Neagu. continuă pe Adevărul

Catalin Predoiu are rival in partid. Un alt politician PDL se inscrie in cursa pentru prezidentiale din 2014

Democrat-liberalul Gheorghe Falca, primar al Aradului, va intra in competitia interna a partidului in scopul desemnarii candidatului PDL pentru Presedintia Romaniei, conform unor surse din conducerea PDL Arad,.

Azi ma inscriu in cursa pentru prezidentiale. Anuntul a fost facut de un politician din PDL

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, a anuntat, joi seara, ca se inscrie in cursa interna a PDL pentru a fi nominalizat drept candidat al partidului la alegerile prezidentiale.

Udrea nu intra in cursa pentru prezidentiale: Daca as fi condus PDL, dreapta avea un singur candidat

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, ca nu se va inscrie in competitia interna a PDL pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale si a aratat ca, daca ea ar fi condus PDL, astazi dreapta.

Liviu Neagu, PPDD: Dan Diaconescu va candida la europarlamentare si prezidentiale, in 2014

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anuntat, ieri, ca fondatorul partidului, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare din 2014 si, cu siguranta, va candida si la alegerile prezidentiale de anul viitor, informeaza sursele de presa.

Dan Diaconescu, primul loc pe lista PPDD la europarlamentare si candidat la prezidentiale

Fondatorul PPDS, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare din 2014 si va candida si la alegerile prezidentiale de anul viitor, a anuntat sambata secretarul.

Dan Diaconescu, primul loc pe lista PPDD la europarlamentare si candidat la prezidentiale.

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anuntat, sambata, ca fondatorul partidului, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare din 2014 si, cu siguranta, va candida si la alegerile prezidentiale de anul viitor, informeaza Mediafax. Liviu Neagu a sustinut, intr-o conferinta de presa la Cluj-Napoca, ca PPDD ar putea obtine 20% din voturile pentru Parlamentul European. Citeste si: PPDD va cere in instanta parlamentarilor plecati din partid cate .

Elena Udrea nu se inscrie in cursa PDL pentru prezidentiale: Daca eu as fi condus PDL, dreapta era unificata

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, pentru agentia Mediafax, ca nu se va inscrie in competitia interna a PDL pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale si a aratat ca, daca ea ar fi condus PDL, astazi dreapta era unificata si avea un singur candidat.

Catalin Predoiu, la Digi 24: Ma inscriu in cursa interna a PDL pentru prezidentiale. Blaga afla acum, de la televizor

Catalin Predoiu a anuntat, joi seara, in emisiunea Impartial de pe Digi24, ca se inscrie in cursa interna a PDL pentru a fi nominalizat drept candidat al partidului la alegerile prezidentiale din 2014. Cred ca pot sa ofer solutii pentru Romania, m-am saturat sa vad aceasta tara tarata inapoi de incompetenta, a declarat vicepresedintele PDL.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )