Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Plesoianu: Amenintarea lui Rares Bogdan la adresa USR mi se pare extrem de grava

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu: Amenintarea lui Rares Bogdan la adresa USR mi se pare extrem de grava

Liviu Plesoianu a reactionat pe pagina sa de facebook dupa ce Rares Bogdan a afirmat intr-o interventie la un post TV ca niciun politician din Romania nu isi permite sa ii spuna presedinteluiKlaus. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu: Apriga batalia intre servicii pentru conducerea PSD. Codrin Stefanescu, Olguta Vasilescu si Serban Nicolae ar trebui sa fie la varful formatiunii

Deputatul social-democrat Liviu Plesoianu considera ca este apriga batalia intre servicii pentru conducerea PSD, precizand ca, in opinia sa, Olguta Vasilescu, Serban Nicolae si alti colegi care.

Liviu Plesoianu, scrisoare deschisa catre colegii din PSD: Partidul a fost preluat de calai ai oricarui principiu, de oameni din clei care se dedubleaza

Liviu Plesoianu le-a trasmis o scrisoare deschisa colegilor de la PSD. Chiar daca acest mesaj nu va este transmis de unul care e de-o viata in PSD, ci doar de aproape trei ani, poate va conta toc.

Liviu Plesoianu, atac la Klaus Iohannis: Asta nu e pact, e dictat

Liviu Plesoianu a transmis un mesaj dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca isi doreste un acord national cu partidele din Romania. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri,.

Rares Bogdan respinge varianta sa fie premier sau presedinte al PNL, pentru moment: Eu sunt europarlamentar si asa raman (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul de pe primul loc al listei cu care PNL a castigat alegerile europarlamentare, a respins zvonurile privind posibila numire a sa ca premier in cazul in care trece motiunea de cenzura.

Rares Bogdan, semnal de alarma: Nu putem lasa Republica Moldova la dispozitia celor care si-o doresc o zona gri a criminalitatii organizate

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan trage un semnal de alarma in ceea ce priveste situatia din Republica Moldova. Acesta a transmis ca nu-i putem lasa pe fratii nostri moldoveni in haos, la dispozitia lui Vladimir Plahotniuc.

Gigi Becali: Eu cred ca Rares Bogdan ii va lua locul lui Ludovic Orban

Gigi Becali a vorbit intr-un interviu acordat jurnalistei Mihaela Birzila, in emisiunea News Magazine, ca sustine Partidul National Liberal, in frunte cu Rares Bogdan pe care l-a sfatuit sa preia.

Exces de putere. Planul lui Iohannis, devoalat de Rares Bogdan

Rares Bogdan a afirmat intr-o interventie la un post TV ca niciun politician din Romania nu isi permite sa ii spuna lui Klaus Iohannis in fata ca nu il sustine in lupta pentru un nou mandat la.

Rares Bogdan, atac dur la adresa USR: Nu-si permite Dan Barna sa vorbeasca asa cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Noi tensiuni in opozitie intre USR si PNL! Dupa ce Ludovic Orban a atacat USR-PLUS pentru mesajele de dupa alegeri privind candidatul propriu in alegeri si refuzul de a intra la guvernarea pentru a nu se eroda,.

USR refuza sa intre la guvernare! Raspunsul lui Dan Barna, cand Rares Bogdan l-a invitat, in direct, sa faca o coalitie: Nu, categoric nu! (VIDEO)

USR refuza in continuare sa intre la guvernare alaturi de PNL daca motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila va trece de Parlament. in direct, pe B1TV, Dan Barna a aratat ca va sustine doar un guvern.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )