Libnet.ro
UNICEF

14:00

Liviu Plesoianu: Apriga batalia intre servicii pentru conducerea PSD. Codrin Stefanescu, Olguta Vasilescu si Serban Nicolae ar trebui sa fie la varful formatiunii

B1 B1,
Liviu Plesoianu: Apriga batalia intre servicii pentru conducerea PSD. Codrin Stefanescu, Olguta Vasilescu si Serban Nicolae ar trebui sa fie la varful formatiunii

Deputatul social-democrat Liviu Plesoianu considera ca este apriga batalia intre servicii pentru conducerea PSD, precizand ca, in opinia sa, Olguta Vasilescu, Serban Nicolae si alti colegi care. continuă pe B1

Liviu Plesoianu: Apriga batalia intre Servicii pentru conducerea PSD!

Deputatul PSD a transmis, vineri, colegilor din PSD ca daca Serviciile vor acapara PSD-ul, va parasi partidul. Apriga batalia intre servicii pentru conducerea PSD. Cu toata dragostea, exista o singura.

Liviu Plesoianu, avertisment pentru meduzele din PSD: Eu nu mai am ce asteptari sa am de la doamna Dancila

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a comentatin exclusivitate la Antena 3, mesajul sau in ceea ce priveste meduzele in politica, dar si mesajul care s-a vehiculat ca acesta ar fi fost in contactat de.

Liviu Plesoianu, scrisoare deschisa catre colegii din PSD: Partidul a fost preluat de calai ai oricarui principiu, de oameni din clei care se dedubleaza

Liviu Plesoianu le-a trasmis o scrisoare deschisa colegilor de la PSD. Chiar daca acest mesaj nu va este transmis de unul care e de-o viata in PSD, ci doar de aproape trei ani, poate va conta toc.

Liviu Plesoianu, atac la Klaus Iohannis: Asta nu e pact, e dictat

Liviu Plesoianu a transmis un mesaj dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca isi doreste un acord national cu partidele din Romania. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri,.

Liviu Plesoianu, mesaj transant privind viitorul sau in PSD

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a vorbit, pe retelele de socializare, despre viitorul sau in partid. Din acest moment, in mod oficial, PSD e oferit pe tava Sistemului de niste meduze politice. Asistam la.

Liviu Plesoianu, dupa discutiile lui Dancila de la Bruxelles: PSD e oferit pe tava Sistemului de niste meduze politice. Eu nu sustin meduze! Fara meduze in politica si in functiile publice!

Deputatul PSD Liviu Plesoianu si-a iesit din fire cand a aflat ce a discutat premierul Viorica Dancila cu liderii UE, la Bruxelles. Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si.

Alegere inedita pentru conducerea interimara a SPD: Trei persoane, si nu una, ii vor conduce in lupta pe social-democratii din Germania

Social-democratii germani, partenerii de guvernare ai Angelei Merkel, si-au numit conducerea interimara intr-o formula inedita de trei persoane, dupa ce Andrea Nahles a decis sa demisioneze ca urmare a scorului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )