Libnet.ro
UNICEF

22:00

Liviu Plesoianu, avertisment pentru meduzele din PSD: Eu nu mai am ce asteptari sa am de la doamna Dancila

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, avertisment pentru meduzele din PSD: Eu nu mai am ce asteptari sa am de la doamna Dancila

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a comentatin exclusivitate la Antena 3, mesajul sau in ceea ce priveste meduzele in politica, dar si mesajul care s-a vehiculat ca acesta ar fi fost in contactat de. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru parintii din Bucuresti. Mai multe gradinite vor fi deschise pe timpul verii. Vezi lista completa

In acest an, gradinitele de stat din Bucuresti, care vor avea program in vacanta de vara, sunt in total 20, anunta Inspectoratul scolar municipal. Micutii ai caror parinti lucreaza pot merge la.

Liviu Plesoianu, dupa discutiile lui Dancila de la Bruxelles: PSD e oferit pe tava Sistemului de niste meduze politice. Eu nu sustin meduze! Fara meduze in politica si in functiile publice!

Deputatul PSD Liviu Plesoianu si-a iesit din fire cand a aflat ce a discutat premierul Viorica Dancila cu liderii UE, la Bruxelles. Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si.

Liviu Plesoianu, mesaj transant privind viitorul sau in PSD

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a vorbit, pe retelele de socializare, despre viitorul sau in partid. Din acest moment, in mod oficial, PSD e oferit pe tava Sistemului de niste meduze politice. Asistam la.

Deputatul Liviu Plesoianu jigneste societatea civila: E complet... SENILA. ONG-uri aflate intr-un MOMENT DE PAUZA MENTALA

Deputatul Liviu Plesoianu rabufneste, luni, la adresa organizatiilor care au cerut senatorilor sa respinga propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la.

Deputatul Liviu Plesoianu, despre societatea civila: E complet... SENILA. ONG-uri aflate intr-un MOMENT DE PAUZA MENTALA

Deputatul Liviu Plesoianu rabufneste, luni, la adresa organizatiilor care au cerut senatorilor sa respinga propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la.

Liviu Plesoianu, atac dura la adresa Premierului: Nu am fost plecat din galaxie, precum doamna Dancila

Liviu Plesoianu o ataca dur pe Viorica Dancila si isi intreaba colegii daca au curaj sa faca un congres acum. Nu am fost plecat noua ani din galaxie, precum doamna Dancila. Am fost pe aici, pe meleag.

Mugur Isarescu, nou avertisment pentru Guvern: S-a dat prea mult, nu s-a tinut cont de cat poate duce economia Romaniei

Guvernatorul Mugur Isarescu a lansat miercuri un nou avertisment pentru Guvern, spunand ca s-a dat prea mult, fara a tine cont de cat poate sa duca economia, astfel ca Romania a ajuns sa importe prea mu.

Ce se intampla cu rezultatul referendumului pe Justitie din 26 mai. Cum va anula Iohannis modificarile PSD

Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa in care a spus ce se intampla cu rezultatul referendumului pe Justitie, din 26 mai. Presedintele a luat o decizie pentru a respecta votul romanilor si este hotarat in aceasta privinta sa invite partidele sa faca anumite schimbari. Miercuri, 5 mai, la o saptamana si jumatate de [] .

DNA, dosar penal pentru votul din diaspora

DNA investigheaza modul in care s-a desfasurat votul din diaspora la alegerile europarlamentare din 26 mai. Va amintim ca mii de romani au stat ore in sir la cozi in fata sectiilor, iar multi dintre ei.

Viorica Dancila se dezice de Liviu Dragnea, intr-un interviu pentru PRESA STRAINA: Au existat multe probleme. PSD va reveni la integritate, meritocratie si transparenta

Viorica Dancila schimba radical strategia dupa ce fostul sau sef Liviu Dragnea a ajuns in inchisoare. Premierul a inlaturat deja o parte dintre oamenii apropiati fostului lider al partidului, printre care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )