Libnet.ro
UNICEF

11:00

Liviu Plesoianu: Data de 17 ianuarie a fost fixata in calendar drept ziua cea mai deprimanta din an pentru propagandistii Noii Securitati

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu: Data de 17 ianuarie a fost fixata in calendar drept ziua cea mai deprimanta din an pentru propagandistii Noii Securitati

Deputatul PSD Liviu Plesoianu scrie pe Facebook ca propagandistii Noii Securitati au primit o lovitura dura, miercuri, dupa ce Klaus Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dancila pentru functia. continuă pe Antena3

Horoscop 17 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu

Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie. in aceasta zi e nevoie de autoritate HOROSCOPUL ZILEI DE 17 IANUARIE Berbec - Zi a.

Marea revenire! Lumea lui Banciu se intoarce pe B1 TV, din 17 ianuarie

Luni, 17 ianuarie, Lumea lui Banciu revine pe B1 TV, dupa o binemeritata vacanta. Si in noul sezon, Radu Banciu va dezbate in stilul sau caracteristic cele mai importante subiecte ale.

Liviu Plesoianu, mesaj dur dupa demisia lui Mihai Tudose

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat dupa demisia lui Mihai Tudose, amintind de faptul ca nu a votat acest Executiv. Sunt PERFECT impacat cu mine insumi! in data de 26 iunie,.

Horoscop, 17 ianuarie. O zodie are sanse sa-si gaseasca un nou loc de munca

Horoscop, 17 ianuarie. Luna Noua - conjunctia Soare-Luna - marcheaza inceputul unui nou ciclu de viata si anunta un nou inceput in orice domeniu. Se constata un impuls plin de optimism si entuziasm, care favorizeaza.

Calendar crestin ortodox 17 ianuarie. Sfantul Antonie cel Mare

Sfantul Antonie cel Mare a trait in secolul al III-lea si inceputul secolului al IV-lea. Este socotit a fi intemeietorul vietii monahale, si este probabil cel mai reprezentativ ascet pentru duhul vietii.

Sfantul Antonie cel Mare. Ce nu ai voie sa faci pe 17 ianuarie

Sfantul Antonie cel Mare.

MACRO NEWSLETTER 17 Ianuarie 2018

Productia industriala din Franta a scazut peste asteptari in noiembrie 2017, cu o rata lunara de 0,5%, dupa un avans de 1,7% in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a temperat pana la 2,5%, de la 5,5% in luna anterioara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )