Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liviu Plesoianu, despre semnaturile pentru prezidentiale: Niste persoane anonime au considerat ca e un bun moment sa ma compromita

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, despre semnaturile pentru prezidentiale: Niste persoane anonime au considerat ca e un bun moment sa ma compromita

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, care intentiona sa candideze la prezidentiale ca independent,anunta ca nu a reusit sa stranga numarul necesar de semnaturi pentru a candida la prezidentiale. Liviu. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu, despre semnaturile pentru prezidentiale: Niste anonime au considerat ca e un bun moment sa ma compromita

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, care intentiona sa candideze la prezidentiale ca independent,anunta ca nu a reusit sa stranga numarul necesar de semnaturi pentru a candida la prezidentiale. Liviu.

Plesoianu spune ca are doar 146.000 de semnaturi pentru candidatura la prezidentiale: Niste persoane anonime foarte dragute au vrut sa ma ajute cu zeci de mii de semnaturi produse la un minunat xerox color

Deputatul PSD Liviu Plesoianu, cel care anuntase in iulie ca va candida ca independent la prezidentiale, a anuntat duminica dimineata ca a strans doar 146. 000 de semnaturi din cele 200. 000 de semnaturi necesare. Plesoianu spune ca niste anonimi binevoitori au vrut sa-l compromita cu zeci de mii de semnaturi ce l-ar fi dus peste pragul cerut la BEC, insa acestea erau produse la un minunat xerox color.

Liviu Plesoianu nu a reusit strans semnaturile necesare candidaturii la prezidentiale: M-am lamurit

Liviu Plesoianu a anuntat ca nu a reusit sa stranga toate semnaturile pentru a candida la alegerile prezidentiale. Termenul limita de depunere a candidaturii e duminica, 22 septembrie. in ce ma.

Liviu Plesoianu nu a reusit sa stranga semnaturile necesare pentru candidatura la prezidentiale: M-am lamurit

Liviu Plesoianu a anuntat ca nu a reusit sa stranga toate semnaturile pentru a candida la alegerile prezidentiale. Termenul limita de depunere a candidaturii e duminica, 22 septembrie. in ce ma.

Liviu Plesoianu renunta la candidatura la Presedintie pe motiv ca nu a strans semnaturile necesare

Deputatul PSD Liviu Plesoianu renunta la candidatura la Presedintie spunand ca nu a strans cele 200.

Liviu Plesoianu iese din cursa pentru Cotroceni: Am strans uluitor de multe semnaturi, dar insuficiente

Liviu Plesoianu a anuntat, vineri, pe Facebook ca nu a intrunit numarul necesar de semnaturi pentru a candida la alegerile prezidentiale 200. Deputatul PSD a criticat inca o data decizia partidului de a o sustine pe Vioricai Dancila pentru Cotroceni in detrimentul sau.

Liviu Plesoianu renunta la candidatura la Presedintie

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, renunta la candidatura la Presedintie spunand ca nu a strans cele 200. 000 de semnaturi necesare si ca i s-au oferit pagini de semnaturi xeroxate, in timp ce un alt candidat, Andrei Stoican, reclama ca i s-au oferit liste de pe piata neagra a semnaturilor.

Viorica Dancila, o alta gafa la colectie. Ce a spus premierul, la depunerea candidaturii pentru prezidentiale

Exprimarea i-a jucat din nou feste, dar poate verva de astazi, depunerea candidaturii, a impins-o la o alta gafa. Dupa orice om ii e teama, acum, cercul se strange. Viorica Dancila, o alta gafa la colectie Viorica Dancila a depus joi semnaturile pentru intrarea oficiala in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie anul curent. Actual .

Paleologu, dupa ce si-a depus candidatura pentru prezidentiale

Theodor Paleologu si-a depus, joi, candidatura la BEC, pentru prezidentiale. Prezidentiabilul PMP a .

Viorica Dancila, HUIDUITA si APLAUDATA la BEC, acolo unde isi depune semnaturile pentru a candida la prezidentiale (VIDEO)

Liderul PSD, Viorica Dancila, a ajuns, joi, la Biroul Electoral Central BEC) pentru a-si depune semnaturile stranse pentru a putea candida la alegerile prezidentiale. Dancila a fost astepata atat de susti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )