Libnet.ro
UNICEF

10:15

Liviu Plesoianu (PSD): Vreau sa stiu numele oricarui membru din Comitetul Executiv National care alearga pe acelasi culoar cu 'Trinomul KKK', Klaus, Klemm, Kovesi

Hotnews Hotnews,
 Liviu Plesoianu (PSD): Vreau sa stiu numele oricarui membru din Comitetul Executiv National care alearga pe acelasi culoar cu

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a trimis joi o scrisoare Comitetului Executiv National al PSD in care vorbeste despre Trinomul KKK - Klaus, Klemm, Kovesi - si afirma ca, daca 'ministrii penali' demisioneaza, este doar pentru ca 'i-a impins Tudose catre aceasta decizie', scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Scrisoare deschisa a unui deputat PSD: Vreau sa stiu numele oricarui membru CEx care alearga pe acelasi culoar cu Trinomul KKK

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a trimis joi o scrisoare Comitetului Executiv National al PSD in care face o serie de acuzatii si afirma ca, daca ministrii penali demisioneaza, este doar pentru ca i-a impins Tudose catre aceasta decizie.

Plesoianu: Vreau sa stiu numele oricarui membru CExN care alearga pe acelasi culoar cu Trinomul KKK

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a trimis joi o scrisoare Comitetului Executiv National al PSD in care face o serie de acuzatii si afirma ca, daca ministrii penali demisioneaza, este doar pentru ca i-a impins Tudose catre aceasta decizie, informeaza Agerpres.

Liviu Plesoianu, PSD: Un vot in favoarea remanierii ministrilor penali, o palma pe obrazul celor care ne-au votat in decembrie

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a afirmat, intr-o interventie telefonica la Obiectiv, de la Antena 3, ca un vot in favoarea remanierii ministrilor penali din Guvernul Tudose, in cadrul.

Liviu Plesoianu, scrisoare dura inainte de sedinta cruciala a social-democratilor: Maine, PSD decide ce fel de partid este!

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a transmis o scrisoare publica catreComitetul Executiv PSD, care urmeaza sa stabileasca daca ministrii cu probleme penale trebuie sa plece din Guvernul.

SRI - DRAGNEA : 1-0 ! MIHAI TUDOSE OBTINE REMANIEREA PENALILOR. Liviu Dragnea: PSD a incercat sa le convinga pe Shhaideh si Plumb sa ramana (VIDEO)

Liviu Dragnea, intr-o declaratie comuna de presa tinuta cu Mihai Tudose, ca PSD s-a opus in unanimitate demisiilor lui Sevil Shhaideh si Rovanei Plumb, dar cele doua in ciuda.

Shhaideh, Plumb si Cuc pleaca din Guvern. Liviu Dragnea: PSD a trecut printr-o cumpana foarte mare

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a spus joi, inainte de CEx-ul PSD, ca cea mai importanta pentru partid este stabilitatea, iar daca se merge in continuare pe ideea aceasta, nu este.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )