Libnet.ro
UNICEF

08:15

SRI - DRAGNEA : 1-0 ! MIHAI TUDOSE OBTINE REMANIEREA PENALILOR. Liviu Dragnea: PSD a incercat sa le convinga pe Shhaideh si Plumb sa ramana (VIDEO)

B1 B1,
SRI - DRAGNEA : 1-0 ! MIHAI TUDOSE OBTINE REMANIEREA PENALILOR. Liviu Dragnea: PSD a incercat sa le convinga pe Shhaideh si Plumb sa ramana (VIDEO)

Liviu Dragnea, intr-o declaratie comuna de presa tinuta cu Mihai Tudose, ca PSD s-a opus in unanimitate demisiilor lui Sevil Shhaideh si Rovanei Plumb, dar cele doua in ciuda. continuă pe B1

Liviu Dragnea si Mihai Tudose, declaratii comune dupa sedinta PSD: Joi, in sedinta CEx, decidem remanierea

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, par dispusi la pace dupa tensiunile din ultimele ore. Macar in fata camerelor tv. Cei doi au iesit impreuna la declaratii dupa sedinta.

VIDEO Liviu Dragnea si Mihai Tudose, conferinta comuna/ Dragnea: PSD-ul a trecut azi printr-o cumpana foarte mare/ Mihai Tudose este un premier bun, eficient. Cu greselile lui/ Tudose: Nu a fost un razboi, nu este un castigator. Nu am ce sa le reprosez c

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au sustin o conferinta comuna de presa la sediul PSD, dupa sedinta maraton a Comitetului Executiv National in care s-au decis remanierile din Guvern. Cu totii suntem tristi, dar cele doua colege si-au mentinut decizia de a demisiona desi noi le-am cerut sa renunte. Si Razvan Cuc si-a prezentat demisia. PSD-ul a trecut in aceasta seara printr-o cumpana. Despre Mihai Tudose eu nu am zis nimic in aceste zile. Mihai Tudose este un premier bun, eficient. Cu greselile lui. Nu mai putem face asemenea greseli sa punem si partidul si coalitia si guvernul intr-o situatie limita, a declarat Dragnea.

VIDEO Liviu Dragnea si Mihai Tudose, conferinta de presa la PSD, dupa sedinta conducerii/ Dragnea: este o suparare foarte mare a tuturor, dar Sevil si Rovana si-au mentinut demisia. Nu mai pot duce presiunea. Si Razvan Cuc si-a prezentat demisia / PSD-ul

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au sustin o conferinta comuna de presa la sediul PSD, dupa sedinta maraton a Comitetului Executiv National in care s-au decis remanierile din Guvern. Cele doua colege si-au mentinut decizia de a demisiona desi noi le-am cerut sa renunte. Sevil Shhaideh a zis ca ea si familia ei nu mai poate duce aceasta presiune infernala. Rovana este in aceeasi situatie. Si Razvan Cuc si-a prezentat demisia. E un tanar extraordinar. PSD-ul a trecut in aceasta seara printr-o cumpana. O destabilizare a PSD, cel mai mare partid al tarii, asa cum se incearca, ar putea duce si la destabilizarea Romaniei. Ceea ce s-a intamplat insa in aceste zile nu mai trebuie sa se repete, a declarat Dragnea.

Sedinta de urgenta intre liderii PSD. Ce au discutat Liviu Dragnea si Mihai Tudose

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, marti, la sediul central al partidului, ca urmeaza sa aiba loc o remaniere guvernamentala. Va exista o remaniere. Atat timp cat.

Mihai Tudose: Sevil Shhaideh si Rovana Plumb nu au demisionat

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au fost din nou fata in fata, pentru cateva minute, in Parlament, in biroul liderului PSD. in ultimele ore au fost negocieri intense, in conditii.

Dragnea: Din cate stiu eu nu este o criza in partid. Din partea mea, relatia cu Mihai Tudose este ca la inceput, cand l-am propus premier - de sustinere/ Remanierile sunt decise in partid

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti, inainte de intalnirea informala a conducerii partidului de la sediul din Kiseleff, ca, din partea sa, relatia cu Mihai Tudose este cea de la inceput, de sustinere, si ca nu crede ca in PSD este o criza. In plus, Dragnea a subliniat ca o remanirere trebuie decisa in partid, refuzand sa raspunda daca este sau nu de acord cu remanierea din guvern a ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb.

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca are in vedere demiterea a cel putin doi ministri. Sunt vizate si protejatele lui Dragnea

Premierul Mihai Tudose a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca are in vedere remanierea a cel putin doi ministri.

Presedintele executiv al PSD: Va exista remaniere, atata timp cat Mihai Tudose spune ca avem intarzieri. Este un om extrem de serios si un premier foarte bun/ Nu este nicio ruptura, Dragnea nu ii reproseaza nimic/ Mie nu mi-a spus ca isi da demisia

Presedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Badalau, a afirmat, dupa sedinta informala de la sediul PSD, ca va exista o remaniere daca premierul Mihai Tudose consiera ca sunt anumite intarzieri, insa a negat ca acesta ar fi vorbit de demisie si ca ar exista vreo ruptura intre el si Liviu Dragnea. Badalau a mai declarat ca Mihai Tudose este barbat si ca nu se joaca cu guvernarea, fiind un om extrem de serios si un premier foarte bun, acesta fiind insa suparat din cauza ca unele lucruri nu functioneaza in guvern.

Intalnire Mihai Tudose - Liviu Dragnea la Parlament. / Tudose: Nu am primit demisiile ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri, la Parlament, ca nu a primit demisiile ministrilor cu probleme penale vizati de remaniere, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Seful Guvernului s-a intalnit cu liderul PSD, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor, iar intalnirea a durat o jumatate de ora, potrivit News. ro.

Dezvaluiri din timpul sedintei PSD. Ce s-a intamplat intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea

Tensiunea e mare in interiorul PSD, iar Mihai Tudose si Liviu Dragnea nu au anuntat pana acum ca au ajuns la o intelegere. Cei doi s-au intalnit marti, dar nu au devazluit prea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )