Libnet.ro
UNICEF

20:15

Liviu Varciu va fi din nou tata. Cine este mama celui de-al treilea copil al vedetei Antena 1

Playtech Playtech,
Liviu Varciu va fi din nou tata. Cine este mama celui de-al treilea copil al vedetei Antena 1

Liviu Varciu este de trei ori mai fericit, caci va fi din nou tata. Cine este mama celui de-al treilea copil al vedetei Antena 1? Liviu Varciu, tata pentru a treia oara Liviu Varciu a fost casatorit intre 2009 si 2010 cu Adelina Pestritu. Din relatia cu Amy Teiceanu, prezentatorul de televiziune are o fiica, . continuă pe Playtech

Liviu Varciu, din nou tatic. Frumoasa sa iubita, insarcinata pentru a doua oara (FOTO)

Liviu Varciu va fi din nou tata. Iubita indragitului prezentator tv a fost surprinsa cu burtica la vedere. Imagine: Spynews. Anda Calin are o sarcina destul de avansata, pentru ca burta i se putea.

OFICIAL! Un nou BEBELUS in familia Florin Salam! Surpriza, cine este MAMICA. SARCINA a fost CONFIRMATA!

Florin Salam va fi, din nou, bunic. De aceasta data, din partea fiului sau mai mic, in varsta de 17 ani. Iubita lui Dani a ramas insarcinata. Chiar Dani a publicat pe contul sau de Instagram o poza cu.

Cine este Monica Odagiu, femeia pentru care Dan Bittman a divortat. Ce spunea despre ea, acum 4 ani

In ultimele zile au aparut zvonuri ca Monica Odagiu ar avea o relatie cu Dan Bittman. Mai mult, relatia cu mult mai tanara artista, cu 33 de ani mai mica decat solistul de la Holograf, nu este una recenta, ci se intinde pe cativa ani. Cine este femeia pentru care vedeta a divortat si ce .

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

Cine este Serban Nicolae, candidatul PSD pentru sefia Senatului. Poate deveni al doilea om in statul roman

Dupa demisia lui Melescanu din functia de presedinte al Senatului Romaniei, numele vehiculat in ultimele 24 de ore este cel al lui Serban Nicolae, candidatul PSD la cea de a doua functie in stat. Cine este Serban Nicolae, candidatul PSD pentru sefia Senatului Serban Nicolae este avocat, lucru de care este foarte mandru iar istoria .

Cine este Stefania de la iUmor. A vorbit fara inhibitii in fata juratilor: Nu port niciodata sutien!

O noua concurenta la iUmor a aparut pe scena fara sutien, in cadrul editiei de aseara. Aceasta a facut senzatie printre public dar si in juriu. Stefania nu s-a lasat doborata de emotii si a urcat sa isi prezinte numarul fara teama! Cine este Stefania de la iUmor? Emisiunea cu editia numarul opt, care a .

Cine este Vasile Florin Citu. Ce studii are si ce posturi a ocupat pana in prezent. A fost dat afara din ING

47 de ani, ministru al Finantelor, vehement anti-PSD. Senator din 2016. Masterat in economie al Iowa State University 2002) si doctorand al aceleiasi universitati. Fost economist al Bancii Nationale a Noii Zeelande si in cadrul Bancii Europene de Investitii. Economist-sef in ING Bank 2006-2007) si sef al departamentului Piete Financiare. Consultant si analist economic. Masurile .

VREMEA se schimba DIN NOU! CE NE ASTEAPTA si care sunt ZONELE VIZATE

Luna februarie se arata capricioasa! Dupa atentionarile meteo cod portocaliu si rosu de vant,, vremea se incalzeste din nou, fiind deosebit de calda pentru aceasta perioada, cu maxime cuprinse.

Stirile ProTV: Pacienti chinezi externati dupa ce s-au vindecat de coronavirus, testati din nou pozitiv

Circa 14% dintre pacientii din provincia chineza Guangzhou infectati cu noul coronavirus care s-au recuperat in urma bolii si au fost externati au avut din nou rezultat pozitiv la testele ulterioare, potrivit presei locale.

Cine este Florin Citu, premierul desemnat de Klaus Iohannis

Florin Citu este propunerea de premier a lui Klaus Iohannis. Este liberal din 2016.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3205 seconds )