Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ce loc ocuparomaniiin topul celor mai mari consumatori de alcool

Antena3 Antena3,
Ce loc ocuparomaniiin topul celor mai mari consumatori de alcool

Cu un total de 2,4 miliarde de persoane din intreaga lume care consuma cu regularitate alcool, Institutul de Metrologie si Evaluare a Sanatatii de la Universitatea din Washington arata ca un sfert dintre acestea. continuă pe Antena3

Ce loc ocupa barbatii romani in topul celor mai mari consumatori de alcool

Romanii ocupa loc fruntas in topul celor mai mari bautori de alcool din lume. Un studiu realizat in perioada 1990 2016 arata cum a evoluat consumul de alcool in 195 de tari.

Barbatii din Romnia, cei mai mari consumatori de alcool din lume (studiu)

Barbatii din Romania si femeile din Ucraina beau cel mai mult 8,2 unitati de alcool si, respectiv, 4,2 unitati), arata un studiu efectuat de Global Burden of Diseases, un proiect al Universitatii Washington, Seattle, care afirma ca, si ocazional, consumul de alcool este daunator, scrie The Guardian.

Topul celor mai eficiente metode pentru a va controla furia

Desi controlul furiei nu este usor, exista mai multe metode si tehnici simple ce va pot ajuta sa nu va pierdeti cumpatul si sa evitati astfel situatiile conflictuale. Va prezentam in cele ce urmeaza un top al celor mai eficiente metode pentru va controla furia si accesele de nervi.

CFR, in topul rusinii: Ce loc ocupa infrangerea cu Dudelange in clasamentul celor mai urate esecuri din fotbalul romanesc

Infrangerea din Luxemburg i-a pus la treaba pe statisticieni. Verdictul acestora? CFR Cluj a avut o urcare spectaculoasa in ierarhia celor mai proaste rezultate din istoria fotbalului romanesc.

Iohannis saluta decizia Germaniei de a se implica in Initiativa celor Trei Mari si de a participa la Summitul de la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe ministrul german al Afacerilor Externe, Heiko Maas, ocazie cu care a salutat decizia Germaniei de a se implica in Initiativa celor Trei Mari si de a.

Iohannis, dupa ce Guvernul Dancila i-a taiat din buget: Vom organiza Summitul celor Trei Mari pe datorie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca Summitul celor Trei Mari va fi organizat pe datorie, in contextul rectificarii bugetare pentru Administratia Prezidentiala propusa de Guvern.

Klaus Iohannis: Summitul Initiativa celor Trei Mari se va organiza pe datorie. Aici ne-a dus guvernul de incompetenti

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri ca Administratia Prezidentiala va fi nevoita sa organizeze summitul Initiativa celor Trei Mari cu bani imprumutati in urma deciziei Guvernului de a taia bani.

Povestea impresionanta a unuia dintre cei mai mari lingvisti romani. A fost ranit la Marasesti si si-a luat doctoratul la Sorbona

Alexandru Rosetti, unul dintre cei mai mari filologi si lingvisti romani si europeni, a avut o cariera impresionanta, intinsa pe parcursul a aproape sapte decenii. Ranit in luptele de la Marasesti, Rosetti si-a luat doctoratul la Sorbona si a fost 42 de ani membru titular al Academiei Romane si membru corespondent al Academiei suedeze.

Orban anunta ca PNL nu va vota rectificarea bugetara:Este o mare minciuna. Nu ai cum sa prevezi cheltuieli mai mari, cand ai incasat sub plan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, sambata, la Sibiu, ca liberalii nu vor vota rectificarea bugetara pentru ca nu au votat nici Legea bugetului de stat pentru 2018 si afirma ca rectificarea este o mare minciuna. Nu ai cum sa prevezi cheltuieli mai mari, in conditiile in care tu ai incasat sub planul pe care ti l-ai facut, a spus liderul liberalilor.

Unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede lanseaza un incubator de afaceri: 500.000$ pentru startup-uri

Binance, unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede din lume, deschide un incubatorde afaceri pentru startup-uri de blockchain si monede virtuale. Binance Labs Incubation Program va oferi cate jumatate de milion de dolari startup-urilor admise in program, in schimbul unui pachet de 10% din afacere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )