Libnet.ro
UNICEF

10:16

Pe ce loc se plaseaza Bucurestiul in topul celor mai ieftine orase din Europa in care poti inchiria o masina

Adevărul Adevărul,
Pe ce loc se plaseaza Bucurestiul in topul celor mai ieftine orase din Europa in care poti inchiria o masina

Planuiesti un tur in Europa vara aceasta? Afla unde iti poti face vacanta cu bani putini, la volanul unei masini inchiriate, dar si cum poti economisi bani tinand cont de cateva sfaturi simple, atunci cand inchiriezi un automobil. continuă pe Adevărul

Topul celor mai frumosi barbati din lume. Celebrul Brad Pitt a coborat pana pe locul 9, dar un alt actor faimos i-a luat locul

Publicatia online theworldstopmost. com a realizat un clasament al celor mai frumosi 10 barbati din lume. in top se regasesc actori, cantareti, personalitati masculine contemporane, barbati care vin din familii influente, faimosi si cu cariere de succes.

Topul celor mai bune sotii din zodiac: de ce faci casa buna cu femeia Rac, dar ar trebui sa te feresti de Sagetator

Una dintre cele mai importante motive pentru care o casnicie poate lua sfarsit este conflictul de personalitate, iar personalitatea fiecaruia este influentata in mare masura de semnul zodiacal. Daca te gandesti la casatorie, ar fi bine sa stii cu ce fel de femeie vrei sa faci casa. Iata care sunt cele mai bune sotii ale zodiacului, clasificate de la cea mai buna la cea mai rea.

Dezastrele care au cutremurat Romania ultimului secol. Lista neagra a celor mai devastatoare 11 evenimente

Cutremurul din 1977 care a devastat Bucurestiul, exploziile din anii 1920 petrecute in minele Vaii Jiului si catastrofa feroviara de la Ciurea, soldata cu circa 1. 000 de morti, se numara printre cele mai mari dezastre din istoria recenta a Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2204 seconds )