Libnet.ro
UNICEF

00:07

Topul celor mai bune sotii din zodiac: de ce faci casa buna cu femeia Rac, dar ar trebui sa te feresti de Sagetator

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bune sotii din zodiac: de ce faci casa buna cu femeia Rac, dar ar trebui sa te feresti de Sagetator

Una dintre cele mai importante motive pentru care o casnicie poate lua sfarsit este conflictul de personalitate, iar personalitatea fiecaruia este influentata in mare masura de semnul zodiacal. Daca te gandesti la casatorie, ar fi bine sa stii cu ce fel de femeie vrei sa faci casa. Iata care sunt cele mai bune sotii ale zodiacului, clasificate de la cea mai buna la cea mai rea. continuă pe Adevărul

Un oras din Romania se afla in topul celor mai ridicate temperaturi din Europa. Au fost 41 de grade Celsius duminica

Temperaturile extrem de ridicate din Romania au dus orasele din zona in topul celor mai fierbinti din Europa. in Drobeta Turnu-Severin au fost 41 de grade Celsius duminica, ceea ce a facut ca or.

Topul celor mai periculoase intersectii din Bucuresti. Care sunt punctele negre ale Capitalei

Bucurestiul este unul dintre cele mai periculoase orase din Europa. Are 48 de intersectii unde anul trecut zeci de oameni - soferi, pasageri sau pietoni si-au pierdut viata sau au fost raniti in accidente.

Calvin Harris, in varful clasamentului celor mai bine platiti DJ din lume. Cat castiga acesta intr-un an

Meseria de DJ l-a adus pe Calvin Harris, pentru al cincilea an consecutiv, in varful clasamentului celor mai bine platiti DJ din lume. Conform revistei Forbes, care a publicat lista completa,.

Dezastrele care au cutremurat Romania ultimului secol. Lista neagra a celor mai devastatoare 11 evenimente

Cutremurul din 1977 care a devastat Bucurestiul, exploziile din anii 1920 petrecute in minele Vaii Jiului si catastrofa feroviara de la Ciurea, soldata cu circa 1. 000 de morti, se numara printre cele mai mari dezastre din istoria recenta a Romaniei.

Istoria Apple: de la startup de garaj la cea mai puternica firma din lume

Apple a si supravietuit intr-o competitie acerba aproape 40 de ani, a si devenit cea mai valoroasa companie din lume. E in parte un miracol, atat cat permite tehnologia si economia, dar si inspiratie.

Romanca implicata in orgiile de la vila lui Berlusconi, party cu Florin Salam si caramizi de 500 euro in cel mai scump loc din Saint Tropez! (VIDEO)

Flo Marincea, una dintre romancele lui Berlusconi, si-a sarbatorit ziua de nastere printr-o petrecere data intr-unul dintre cele mai luxoase restaurante din Saint-Tropez. Marincea a dansat.

A fost anuntata puterea maxima a celui mai ieftin automobil din gama Tesla, noul Model 3

Atunci cand au publicat primele fotografii si informatii oficiale cu privire la cel mai accesibil automobil din istoria companiei, americanii de la Tesla nu au adus in discutie si puterea maxima a noului Model 3. A facut-o insa zilele acestea Agentia pentru Protectia Mediului EPA) din Statele Unite.

Cum arata astazi cel mai iubit personaj din Romania anilor 90 - Bobby din Dallas

Pe cand juca in celebrul serial Dallas, Bobby Ewing era cel mai iubit personaj din Romania. Multe doamne si domnisoare de la acea vreme il considerau cel mai sexy barbat. Acum la 68 de ani,.

Catalin Botezatu, vacanta in cel mai eco resort din Maldive

Catalin Botezatu a petrecut una din cele mai speciale vacante din viata lui. Designerul a fost in Maldive in cel mai eco resort de 5 stele, Six Senses Laamu, situat intr-unul din cei mai sudici atoli din arhipelag, putin deasupra ecuatorului.

Printul Paul a dat in judecata RAAPPS si cateva primarii, cerand retrocedarea mai multor terenuri din tara

Printul Paul, care se considera descendent al fostului rege Carol al II-lea, a depus cereri de retrocedare a unor terenuri la mai multe instante din tara, el actionand in judecata Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, precum si primarii si Comisii de fond funciar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )