Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pe ce loc se situeaza romanii in topul celor mai prosti soferi din lume

Adevărul Adevărul,
Pe ce loc se situeaza romanii in topul celor mai prosti soferi din lume

Trafic haotic, soferi care nu respecta regulile de circulatie sau politistii rutieri, infrastructura deplorabila, toate acestea au contribuit la realizarea unui clasament al celor mai slabi soferi din lume, dar si al unui top in care se regasesc cei mai buni dintre automobilisti. Soferii romani figureaza pe lista neagra, alaturi de confratii din Ecuador si Indonezia. continuă pe Adevărul

Romanii se afla in topul celor mai prosti soferi din lume

Cei mai buni soferi din lume sunt olandezii, arata un studiu realizat de The Independent. Din pacate, Romania este singura tara din Europa care se afla topul celor mai prosti soferi din lume. Iata.

Topul celor mai mari tranzactii in tehnologie din istorie: recordul tocmai a fost doborat

Piata de IT si tehnologie trece in aceasta perioada printr-o efervescenta data de numarul tot mai mare de jucatori interesati sa isi adapteze business-ul dupa noile tendinte ale pietei, astfel ca se vad nevoite sa faca achizitii care de multe ori depasesc ordinul chiar si a zecilor de miliarde.

Eurostat: Romanii sunt cei mai expusi din UE la riscul saraciei si excluderii sociale

Romanii sunt cei mai expusi din UE la riscul saraciei si excluderii sociale, in proportie de 40,2% din totalul populatiei Romaniei, fiind urmati la mica distanta de bulgari 40,1%) si de greci 36%), in timp ce la polul opus se afla cehii, cu doar 14,8%, potrivit datelor Eurostat pentru 2014, citate de Mediafax.

Urzeala tronurilor, detronat intr-un top al celor mai bune seriale din toate timpurile

Serialul Friends conduce in clasamentul celor mai bune 100 de seriale din toate timpurile, realizat de The Hollywood Reporter, care a intervievat 2. 800 de profesionisti ai micului ecran - dintre care 779 actori, 365 producatori si 268 regizori.

Topul celor mai mari tranzactii in tehnologie din istorie: recordul tocmai a fost doborat

Piata de IT si tehnologie trece in aceasta perioada printr-o efervescenta data de numarul tot mai mare de jucatori interesati sa isi adapteze business-ul dupa noile tendinte ale pietei, astfel ca se vad nevoite sa faca achizitii care de multe ori.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )