Libnet.ro
UNICEF

11:45

De ce au loc tot mai multe accidente in care sunt implicate salvari

Adevărul Adevărul,
De ce au loc tot mai multe accidente in care sunt implicate salvari

In ultima vreme, accidentele rutiere in care sunt implicate ambulante sunt mai dese, atrag atentia specialistii. Mare parte din vina apartine celorlalti soferi, care ignora cu buna stiinta semnalele luminoase si acustice ale masinilor de interventie aflate in misiune. continuă pe Adevărul

Adrian Nastase: PSD are de gestionat tot mai multe crize. Ce urmeaza?

Adrian Nastase a publicat vineri pe blogul sau o analiza a situatiei in care se afla in prezent Partidul Social Democrat. De-a lungul anilor petrecuti in politica, eu am considerat ca nu poti sa gestionezi.

Ambasadorul Croatiei la Bucuresti a vizitat Universitatea Valahia si mai multe uzine din industria de aparare

Ambasadorul Republicii Croatia in Romania, Davor Vidis, a vizitat, joi, mai multe uzine din judetul Dambovita, care activeaza in industria de aparare, dupa ce, in cursul diminetii, a purtat discutii cu reprezentantii autoritatilor locale si ai Universitatii Valahia din Targoviste, in perspectiva initierii unor parteneriate bilaterale.

Romania, printre tarile cu cele mai multe victime ale sclaviei moderne in Marea Britanie

Sclavia moderna este o realitate in Marea Britanie, iar Romania figureaza printre tarile cu cele mai multe victime in aceasta tara, arata date oficiale ale Guvernului de la Londra.

Victor Ponta: Liviu Dragnea m-a invitat de mai multe ori sa petrec vacanta in Brazilia. I-am explicat... (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea l-a invitat de mai multe ori sa isi petreaca vacantele la casa liderului PSD din Brazilia,.

Greva japoneza in mai multe cariere miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia

Angajatii de la mai multe cariere de exploatare a carbunelui din cadrul Complexului Energetic Oltenia CEO) au demarat, incepand de ieri, o actiune de protest. Acestia se afla in greva japoneza, iar sindicalistii nu exclud sa se ajunga chiar si la greva generala.

De ce femeile au mai multe dureri de cap decat barbatii

Migrenele sunt ingrozitoare si pot afecta pe oricine - barbati, femei si copii deopotriva. Totusi, femeile sunt mai predispuse la aceste migrene. Dintre persoanele care sufera de migrene, 85%.

INCENDIU PUTERNIC la Cluj! Un BLOC a luat FOC, iar mai multe persoane sunt prinse in imobil! S-a activat PLANUL ROSU (VIDEO)

Un incendiu puternic s-a declansat la un bloc de locuinte din Cluj Napoca. Cladirea se afla in constructie, iar mai multi muncitori au fost prinsi la etajele superioare. La nivelul ISU Cluj s-a activat.

Formula 1: Lewis Hamilton, pole-position n Statele Unite ale Americii / Tot mai aproape de al cincilea titlu mondial

Lewis Hamilton a reusit sa fie cel mai rapid in calificarile pentru Marele Premiu de Formula 1 din Statele Unite ale Americii, desfasurate peCircuit of the Americas. Acesta a fost mai rapid doar cu 61 de miimi de secunda decat Sebastian Vettel, clasat al doilea. Germanul va fi retrogradat trei locuri pe grila de start, deoarece a depasit viteza sub safety car, vineri, in antrenamentele libere.

Cazul disparitiei lui Khashoggi, tot mai complicat. Unul dintre suspecti a murit intr-un accident de masina

Unul dintre cei 15 suspecti in cazul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, care a disparut la 2 octombrie dupa ce a intrat in consulatul Arabiei Saudite la Istanbul, a murit intr-un accident de masina produs la.

MARELE CUTREMUR va lovi de CRACIUN! Previziuni tot mai sumbre: Va avea peste 7 GRADE

Un grup de cercetatori, adepti ai teoriilor conspiratiei, e de parere ca vom avea parte de un cutremur major in perioada Craciunului. Din cauza felului in care se vor alinia planetele, un grup de astrologi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )