Libnet.ro
UNICEF

11:01

Romania, printre tarile cu cele mai multe victime ale sclaviei moderne in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Romania, printre tarile cu cele mai multe victime ale sclaviei moderne in Marea Britanie

Sclavia moderna este o realitate in Marea Britanie, iar Romania figureaza printre tarile cu cele mai multe victime in aceasta tara, arata date oficiale ale Guvernului de la Londra. continuă pe Adevărul

Orasul din Romania care ia o masuraspeciala pe drumul cu cele mai multe accidente mortale - VIDEO

In Piatra Neamt au fost montate semafoare cu leduri rosii si verzi pe arcade. Este o premiera in Romania, insa masura era necesara, deoarece astfel de semafoare functioneaza acum pe sectorul de drum cu cele.

Lectii de stil de la cele mai puternice femei ale lumii

Aflate mereu in lumina reflectoarelor sau a paparazzilor gata sa prinda un instantaneu reusit, femeile celebre stiu cel mai bine cat de greu este sa faci fata presiunii de a arata mereu impecabil. Pentru ca reprezinta.

CIA dezvaluie cele mai ascunse SECRETE ale lui ADOLF HITLER: Bisexual, atras de adjunctul sau, Rudolf Hess

Un raport ce dateaza din anul 1943 referitor la viata lui Adolf Hitler a fost declasificat recent de Agentia Centrala de Informatii CIA) a Statelor Unite. Potrivit dosarului, Adolf Hitler ar fi fost un sadomasoc.

Alerta meteo! Ploile revin in Romania. Acestea sunt cele mai afectate zone

Meteorologii atrag atentia ca vremea se va schimba treptat in urmatoarea perioada. Astfel saptamana viitoare, temperaturile urmeaza sa scada si cu pana la 10 grade in unele regiuni. De asemenea,.

Cum se prepara gutuiata, una dintre cele mai apreciate bauturi ale toamnei. Reteta pastrata in Romania din mosi-stramosi

Reteta din mosi-stramosi este adusa in paharele contemporanilor si disecata in esenta ei de catre expertul gastronom Gina Bradea: Drumul corect catre perfectiunea unui preparat este, de multe ori, simplitatea.

Veste URIASA pentru toti romanii: Vor primi mai MULTE PENSII fiecare! De ce documente ai nevoie pentru a solicita BANII...

Cei care au lucrat in strainatate in mai multe tari pot solicita pensia pentru fiecare dintre tarile in care au fost lucratori calificati. in functie de legislatia fiecarei tari, pot beneficia de o.

incepe a doua etapa de lucrari pentru extinderea uneia dintre cele mai aglomerate strazi ale Brasovului

Lucrarile de extinderea a strazii 13 Decembrie cu inca o banda pe sens, demarate in aceasta vara, vor continua in perioada urmatoare pe portiunea dintre fostul transformator al RATBV si magazinul Lidl.

Cele mai bune telefoane, la eMAG: ce telefoane de top sunt disponibile

Cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara in Romania sunt si in oferta eMAG. Le-am ales de-acolo sa-ti fie mai usor sa te decizi. O lista cu cele mai bune telefoane pe care sa le ai.

Cele mai puternice pasapoarte si cum cumperi cetatenie chiar si ca roman

Daca vrei unul dintre cele mai puternice pasapoarte din lume, trebuie sa stii ce tari stau cel mai bine in acest top. Unde e Romania in acest clasament? Singapore si-a pierdut locul in varful clasamentului celor mai puternice pasapoarte din lume. in clasamentul prezentatde Henley & Partners Passport Indexpe 2018, Romania intra in primele 20 [] .

Ambasadorul Croatiei la Bucuresti a vizitat Universitatea Valahia si mai multe uzine din industria de aparare

Ambasadorul Republicii Croatia in Romania, Davor Vidis, a vizitat, joi, mai multe uzine din judetul Dambovita, care activeaza in industria de aparare, dupa ce, in cursul diminetii, a purtat discutii cu reprezentantii autoritatilor locale si ai Universitatii Valahia din Targoviste, in perspectiva initierii unor parteneriate bilaterale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )