Libnet.ro
UNICEF

01:05

Localitatea din Romania in care orice femeie primeste 2.500 de lei daca aduce pe lume un copil

Antena3 Antena3,
Localitatea din Romania in care orice femeie primeste 2.500 de lei daca aduce pe lume un copil

Femeile din comuna gorjeana Balanesti primesc 2. 500 de lei intr-un an daca aduc pe lume unul sau doi copii, acordarea stimulentului fiind aprobat de Consiliul Local in conditiile in care anul. continuă pe Antena3

Cum poti ajunge pilot in aviatia civila din Romania. Salariul de incepator este situat intre 2.000 si 2.500 de euro

Are 22 de ani peste putin timp va urca la mansa unui avion dupa ce a cheltuit o mica avere. Este vorba despre un tanar din localitatea aradeana Zabrani, care a muncit aproape patru ani pentru licenta de pilot.

Hexi Pharma, in top 3: Care sunt jucatorii care domina piata dezinfectantilor din Romania (VIDEO)

Piata dezinfectantilor din Romania este dominata de trei companii. Sante International, G. Indco si controversata Hexi Pharma controleaza circa doua treimi din piata, potrivit unui studiu al ICAP.

BMW recheama in service 32 de unitati Seria 7 din Romania. Poate aparea o eroare la calculatorul airbag-urilor

La BMW Seria 7 fabricantul a descoperit ca, in cazul in care se produc accelerari si franari violente, poate sa apara un defect intern al calculatorului pentru airbag-uri, in cazuri extrem de rare. Din Romania sunt afectate de aceasta rechemare in service 32 de unitati.

REVISTA BLOGURILOR: Spitalele din Romania devin o bomba bacteriologica

Presa occidentala ia act si consemneaza ultimelele evolutii ale scandalului dezinfectantilor din Romania, pe care il compara cu povestile de fictiune din filmele cu gangsteri.

Asociatia Municipiilor din Romania lupta pentru transparenta in administratia publica: Institutia semneaza mai multe protocoale pentru implementarea primului Portal pentru publicarea actelor administrative ale autoritatilor publice locale

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) semneaza, luni, un protocol de colaborare cu Asociatia Oraselor din Romania AOR), Asociatia Comunelor din Romania ACoR) si Confederatia Patronala a.

ALDE va creste si deveni primul partid din Romania

Daniel Constantin, copresedintele ALDE, a declarat astazi, la Vaslui, ca formatiunea pe care o conduce are sanse sa devina principala forta politica din Romania la alegerile de peste patru ani.

Lista spitalelor din Romania la care dezinfectantii au fost folositi degeaba

La Spitalul Floreasca, Institutul Parhon, Pantelimon si alte 6 spitale din Capitala, dezinfectantii au fost folositi degeaba. La patru dintre unitatile medicale au fost internati raniti din Colectiv, imediat.

VIDEO. Planeta MERCUR este vizibila din Romania. Ce masuri de siguranta recomanda specialistii

Luni dupa-amiaza, timp de numai cateva ore, planeta Mercur este vizibila din Romania. Acest fenomen, intalnit o data la cativa ani, devine posibil datorita trecerii planetei Mercur prin dreptul discului Soarelui.

Fondatorul Stratfor, George Friedman: Sistemul antiracheta din Romania nu poate contracara un atac al Rusiei

Instalatia antiracheta din Romania, integrata zilele trecute in sistemul antibalistic al NATO, are mai degraba un rol simbolic, intrucat nu ar putea contracara un atac masiv al Rusiei, afirma specialistul George Friedman, fondatorul Institutului de analize Stratfor si al publicatiei Geopolitical Futures, potrivit Mediafax.

Marea majoritate a spitalelor din Romania sunt pline de infectii ''

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania sunt afectate de infectiile nosocomiale, potrivit Agerpres. El a declarat, sambata, la Botosani, ca situatia din sectorul sanitar este extraordinara de grava si asteapta ca ancheta Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie sa lamureasca situatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )