Libnet.ro
UNICEF

11:01

Doua localitati de langa Bucuresti intra in carantina pentru 14 zile

Hotnews Hotnews,
 Doua localitati de langa Bucuresti intra in carantina pentru 14 zile

Comunele Berceni si Clinceni din judetul Ilfov intra in carantina, joi, de la ora 22. 00, dupa ce rata de infectare a trecut de 10 cazuri la mia de locuitori, a anuntat Prefectura Ilfov. continuă pe Hotnews

Manastirea Lainici, in carantina pentru 14 zile. Staretul Ioachim Parvulescu, infectat cu COVID-19

Directia de Sanatate Publica Gorj a decis ca Manastirea Lainici sa intre in carantina pentru o perioada de 14 zile, in contextul depistarii mai multor cazuri de COVID-19, inclusive la staretul Ioachim.

UPDATE Municipiul Constanta intra in carantina pentru doua saptamani Care vor fi restrictiile

Municipiul Constanta intra in carantina de vineri seara, pentru doua saptamani, dupa ce incidenta cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit 9 la mia de locuitori. Mallurile vor fi inchise in weekend, cu exceptia farmaciilor, magazinelor alimentare, a magazinelor care vand hrana pentru animale de companie si a curatatoriilor. La acest moment, sunt in carantina 7 resedinte de judet din Romania: Sibiu, Bistrita, Satu Mare, Zalau, Baia Mare, Slobozia si Alba Iulia.

Carantina in localitatile de langa Bucuresti. Decizia e valabila de diseara

Rand pe rand, localitatile din judetul Ilfov intra in carantina. Acum este randul comunelor Clinceni si Berceni, din cauza ratei mari de infectare cu COVID-19. Perioada de 14 zile de blocaj incepe in aceasta seara, de la ora 22:00. Bucurestiul, inconjurat de focare de COVID-19: comunele Clinceni si Berceni se inchid din aceasta seara Prefectura .

Municipiul Constanta intra in carantina pentru doua saptamani

Municipiul Constanta intra in carantina de vineri seara, pentru doua saptamani, dupa ce incidenta cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit 9 la mia de locuitori.

Incidenta Covid in doua localitati din Romania a depasit 13,4 la mie. Se cere ordin pentru carantinare

Comitetul pentru Situatii de Urgenta Bihor a decis, marti, sa ceara autoritatilor centrale plasarea in carantina a doua localitati din Bihor unde, in ultima saptamana, numarul imbolnavirilor cu Covid-19 a explodat din cauza nerespectarii masurilor de prevenire.

Ilfov: Comunele Clinceni si Berceni intra in carantina de la ora 22.00. Ambele au depasit rata de infectare de 10 cazuri la mia de locuitori

Comunele Clinceni si Berceni din judetul Ilfov intra, joi, la ora 22. 00, in carantina pentru 14 zile, dupa ce rata de infectare a depasit 10 cazuri la mia de locuitori in ultimele 14 zile.

UPDATE Bistrita si Satu Mare intra in carantina incepand de joi Cum arata declaratia pe propria raspundere de care oamenii au nevoie ca sa poata iesi din casa pe timpul zilei

Alte doua resedinte de judet din Romania - Bistrita si Satu Mare - vor intra in carantina pentru doua saptamani, incepand de joi dimineata. Pana la acest moment, autoritatile au decis instituirea carantinei in alte cinci resedinte de judet: Zalau, Baia Mare, Slobozia, Sibiu si Alba Iulia.

Oficial. Carantina pentru Constanta incepand de vineri, 20 noiembrie, ora 20. Declaratia pe proprie raspundere ce trebuie completata - DOCUMENT

Constanta este propusa a intra in carantina incepand de vineri, 20 noiembrie 2020, ora 20. Data este prevazuta intr-un document devenit oficial. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta din Constanta a fost in sedinta de la ora 15. Masura impusa pe termen de 14 zile expira la timp pentru a permite oamenilor sa fie liberi sa mearga la vot la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Numarul mortilor creste vertiginos la Constanta, orasul care intra in carantina de vineri, 20 noiembrie 2020, ora 20

Inca 15 oameni au murit de Covid-19 la Constanta, in orasul care va intra in carantina incepand de vineri, 20 noiembrie 2020, ora 20.

Municipiul Satu Mare intra in carantina de joi. Incidenta cazurilor depaseste 7 la mia de locuitori

Municipiul Satu Mare intra in carantina zonala incepand cu data de 19 noiembrie, dupa ce incidenta cazurilor a ajuns la 7,4 la mia de locuitori. Astfel se impun noi restrictii iar cetatenii sunt nevoiti sa se intoarca la declaratia pe proprie raspundere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )