Libnet.ro
UNICEF

13:45

Localitatile din Prahova unde elevii vor face scoala exclusiv online din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Localitatile din Prahova unde elevii vor face scoala exclusiv online din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19

Ministerul Sanatatii a publicat, luni, analiza epidemiologica pe judete si localitati care arata rata de incidenta a infectiilor cu coronavirus la mia de locuitori, in functie de care se stabilesc scenariile dupa care vor functiona scolile. continuă pe Adevărul

Localitatea din judetul Bacau unde COVID-19 face ravagii. Zonele unde elevii vor face scoala online din 14 septembrie

Directiile de Sanatate Publica din toata tara au calculat incidenta cazurilor de Covid-19 la mia de locuitori, pe fiecare localitate in parte. in marea majoritate a acestora incidenta este suficient de mica atat cat cursurile sa poata incepe normal.

Raluca Turcan: Este incurajator ca in judetul Iasi exista doar o singura localitate unde elevii vor invata exclusiv online

O singura localitate din judetul Iasi, comuna Bivolari, se afla in scenariul rosu, iar scolile vor incepe in sistem exclusiv online, in timp ce in alte 13 localitati, intre care si municipiul Iasi, elevii vor invata dupa scenariul hibrid, adica acasa, online, dar si in banci. Prezenta luni la Iasi, Raluca Turcan, vicepremier, a spus ca este incurajator ca doar o singura localitate din judet se afla in scenariul rosu.

Singura localitate din judetul Constanta unde elevii vor invata online

In judetul Constanta exista o singura localitate, Cuza Voda, unde incidenta cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori este mare, respectiv 3,49. Prin urmare, elevii nu vor merge la scoala, ci vor invata de acasa.

Incidenta cazurilor de Covid-19 in localitatile din Galati. Unde se tin cursuri normale si unde vor fi online

Directiile de Sanatate Publica din toata tara au calculat incidenta cazurilor de Covid-19 la mia de locuitori, pe fiecare localitate in parte. in marea majoritate a acestora incidenta este suficient de mica atat cat cursurile sa poata incepe normal.

Incidenta cazurilor de COVID-19 in localitatile din Buzau. Unde se tin cursuri normale si unde vor fi online

Potrivit un comunicat al Ministerului Sanatatii, analiza situatiei epidemiologice cuprinde numarul de cazuri noi confirmate in ultimele 14 zile inclusiv 6 septembrie 2020) realizata la nivel national de catre directiile de sanatate publica si Institutul National de Sanatate Publica.

Incidenta cazurilor de COVID-19 in localitatile din Iasi. Unde se tin cursuri normale si unde vor fi online

Ministerul Sanatatii a publicat, luni, incidenta cumulata a imbolnavirilor in ultimele 14 zile, majoritatea localitatilor fiind in scenariul verde, care implica prezenta fizica a elevilor la cursuri. La nivelul judetului Iasi, o singura comuna se incadreaza in scenariul rosu.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

In Romania, in afara de costul vietii, care este in mare parte acelasi, exista si alti cativa factori importanti care influenteaza decizia de a alege un oras fata de altul. Am facut un pic de cercetare in aceasta privinta si am aflat care este orasul in care se traiste cel mai bine. Orasul din Romania .

Localitatile din zona rosie, unde cursurile se vor tine online

Sunt 43 de localitati pe lista publicata astazi de Directia de Sanatate Publica incluse in scenariul rosu, in care scoala se va face doar online. Aici, incidenta cazurilor de coronavirus este mai mare de 3 la mia de locuitori, in ultimele 14 zile. 410 localitati, inclusiv Bcurestiul, sunt in scenariul galben, in care invatamantul va fi facut in sistem hibrd, si 2728 de localitati intra in scenariul verde, scrie Digi24.

Care sunt localitatile din Romania unde se va vota ca-n Coreea de Nord. Un singur candidat pe buletinul de vot, bani cheltuiti degeaba

Campania electorala este in toi, iar candidati din intreaga tara incarca sa-si conviga electoratul sa-i aleaga in functiile de primari, presedinti de consilii judetene sau consilieri. Sunt insa si localitati, 75 la numar, unde castigatorul este stiut dinainte. Si asta pentru ca pe liste exista un singur candidat la functia de primar - primarul in functie. La fel ca in Coreea de Nord sau in Romania de dinaintea Revolutiei, alegerile in aceste localitati se organizeaza doar de ochii lumii.

Lista celor 43 de localitati din Romania unde scoala incepe exclusiv online

Noul an scolar incepe exclusiv online in 43 de localitati din Romania, din cauza numarului mare de cazuri de infectie cu coronavirus. Majoritatea sunt localitati mici, insa printre ele se numara si orase precum Ghimbav sau Faurei. in toate aceste localitati, incidenta cazurilor de coronavirus este mai mare de 3 la mia de locuitori. Vezi in articol lista celor 43 de localitati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )