Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

Playtech Playtech,
Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

In Romania, in afara de costul vietii, care este in mare parte acelasi, exista si alti cativa factori importanti care influenteaza decizia de a alege un oras fata de altul. Am facut un pic de cercetare in aceasta privinta si am aflat care este orasul in care se traiste cel mai bine. Orasul din Romania . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru toti romanii! Orasul din Romania care ne aduce cinste la Capitala Europeana a Inovarii 2020

Alaturi de Milano, Valencia, Viena si alte 8 orase europene, Clujul a ajuns, datorita dezvoltarii pe care a cunoscut-o in ultimii ani, in finala competitiei pentru titlul de Capitala europeana a inovarii 2020, iar daca va iesi castigator la sfarsitul acestei luni va primi un premiu in valoare de 1 milion de euro. Pentru mai .

Lista celor 43 de localitati din Romania unde scoala incepe exclusiv online

Noul an scolar incepe exclusiv online in 43 de localitati din Romania, din cauza numarului mare de cazuri de infectie cu coronavirus. Majoritatea sunt localitati mici, insa printre ele se numara si orase precum Ghimbav sau Faurei. in toate aceste localitati, incidenta cazurilor de coronavirus este mai mare de 3 la mia de locuitori. Vezi in articol lista celor 43 de localitati.

Orasul din Romania fara apa, canalizare si asfalt in care locuitorii traiesc ca in comunism

In satele si orasele sarace ale Romaniei, candidatii si campania electoralaajung mai greu. Mihai Eminescu e un sat din Botosani in care mai traiesc doar cativa batrani. Nu si-au mai vazut primarul de 4 ani, iar pe candidati spun caii vor afla direct la urne, de pe buletinele de vot.

De ce prea mult optimism ne afecteaza si asta s-a vazut cel mai bine in pandemie

Dupa valul de ingrijorare adus de inceputul pandemiei, lucrurile au inceput sa se calmeze si puteai vedea oriunde incurajari de tipul Totul va fi bine. Cati dintre prietenii sau.

Comuna din Romania unde masca e obligatorie peste tot

Localnicii comunei Slimnic, din judetul Sibiu, sunt obligati sa poarta masca in toate spatiile deschise, incepand de astazi.

Industriile care s-au adaptat cel mai bine in pandemie. in ce soft-uri vor investi firmele pana la sfarsitul anului

Transformarea digitala a devenit, azi, vitala pentru aproape toate afacerile, de la giganti industriali la mici intreprinderi antreprenoriale. Vorbim despre reasezarea radicala a modului in care folosim tehnologia, oamenii si procesele pentru a mentine si dezvolta business-urile, arata analiza unei firme romanesti de IT.

Cel mai scump telefon se vinde si in Romania. Costa cat o masina

Recent, gigantul Samsung si-a lansatflag-ship-ul noii generatii de telefoane smart. Datorita multor imbunatatiri, Galaxy Z Fold 2 este cel mai bun telefon pliabil de pana acum si un centru de productivitate. Cel mai scump telefon, Galaxy Z Fold 2, se vinde si in Romania Galaxy Z Fold 2 este considerat mai bun decat Fold-ul original.

Cel mai singuratic elefant din lume, salvat dupa 35 de ani

Un elefant care a devenit un simbol pentru activistii pentru drepturile animalelor din toata lumea va putea sa plece din gradina zoologica din Pakistan unde se afla si va fi transferat intr-un loc cu conditii mai bune de trai, scrie Guardian.

Avertismentul sefului OMS: Trebuie sa fim mai bine pregatiti pentru urmatoarea pandemie

Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a precizat luni faptul ca intreaga lume ar trebui sa fie mai bine pregatita in fata urmatoarei pandemii, conform Reuters. Protestele impotriva mastilor: in spatele argumentelor, multe informatii false.

Cine este Eduard Bobirica, tanarul disparut acum mai bine de o luna si gasit mort de salvamontisti acum

Povestea tragica a lui Eduard Bobirca: Tanarul dat disparut de doar 22 de ani a fost gasit fara suflare in Muntii Bucegi. Acesta a parasit locuinta personala pe data de 26 iulie pentru a face un traseu pe munte, cu bicicleta. Cum s-a petrecut totul si de ce nu a mai ajuns acasa? Eduard Bobirica .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )