Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista actualizata a localitatilor din Romania aflate sub carantina

B1 B1,
Lista actualizata a localitatilor din Romania aflate sub carantina

Doua localitati din Romania sunt in carantina, din cauza numarului mare de cazuri de Covid-19 raportat la numarul de locuitori. Sunt doua sate care au, fiecare, peste 30 de cazuri de coronavirus. continuă pe B1

O noua localitate din Romania intra in carantina. Detalii de ultima ora

Satul Gornet din Prahova a intrat in carantina din cauza numarului mare de persoane infectate cu coronavirus. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Prahova a hotarat miercuri instituirea carantinei zonale in satul Gornet, comuna Gornet, Prahova. in ultimele doua saptamani, in sat au fost depistate 15 cazuri de coronavirus. inca o localitate din Romania .

Judetul din Romania, amenintat cu carantina. 12 localitati ar putea fi izolate. Ce masuri au fost deja luate

Autoritatile monitorizeaza si evalueaza indeaproape evolutia pandemiei de coronavirus in judetul Arges, in care 12 localitati au fost propuse pentru a intra in carantina, incepand de luni, 27 iulie.

S-a votat! A doua localitate din Romania ce intra in carantina pentru 14 zile

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a votat hotararea prin care comuna Gornet, din judetul Prahova, va intra in carantina, dupa ce DSP a anuntat ca 15 din cei 2. 8000 de locuitori au fost confirmati cu Covid-19. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca se instituie carantina in Gornet incepand de miercuri, de la ora 22. 00, pentru o perioada de 14 zile.

Italia introduce carantina de 14 zile pentru cetatenii care vin din Romania si Bulgaria, dupa ce tara noastra a ajuns la trei zile consecutive cu peste 1.000 de cazuri noi

Toti cetatenii care vin in Italia din Romania si Bulgaria trebuie sa intre automat in carantina pentru o perioada de 14 zile odata ce ajung pe teritoriul statului italian, a anuntat Roberto Speranza,.

Zonele rosii din Romania. Orasele si judetele care pot intra in carantina

Legea carantinei si izolarii prevede ca anumite zone din tara, considerate rosii din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus, pot intra in carantina. Odata cu declararea carantinei de catre autoritati, acele zone vor fi ca in timpul starii de urgenta. Romania a ajuns sa aiba aproximativ 700 de noi infectari pe zi, de la .

Italia impune carantina pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria

Roberto Speranza, Ministrul Sanatatii din Italia, a anuntat ca cetatenii care vin din Romania si Bul.

Italia impune carantina pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria

Roberto Speranza, Ministrul Sanatatii din Italia, a anuntat ca cetatenii care vin din Romania si Bul.

Primul hotel din Romania care se vinde. Colaps financiar: ce se intampla acum

Suntem pusi in fata faptului implinit: ramas fara turisti din cauza pandemiei de COVID-19, un hotel din Otopeni a fost scos la vanzare! Ar putea fi transformat in azil pentru batrani. Mai multe detalii, in continuare. Turismul moare sub presiunea coronavirus Hotelul Best Western Plus Briston din Otopeni, caci despre el este vorba, a fost .

Probleme cu judecatorii pentru Simona Halep. Ce i-a facut justitia din Romania

Simona Halep se judeca cu Fiscul iar judecatorii par ca se joaca cu nervii Simonei. Ea a fost chemata la proces cu doar cateva zile inainte de un turneu important. Simona Halep probleme cu justitia din Romania. Ce i-au facut judecatorii Simona Halep se judeca cu Fiscul si contesta executarea silita a acestei institutii. Prin .

Spitalele din Romania sunt pe ultimul loc in Europa la acest capitol. Detalii ingrijoratoare

Romania nu a stat niciodata bine la capitolul infrastructura cand vine vorba de sistemul medical, dar acum, in aceasta perioada s-au putut observa cu adevarat carentele si lipsurile. Spitalele din Romania sunt pe ultimul loc in Europa la acest capitol Exista statistici si statistici, dar in mare parte, Romania nu sta deloc bine cand vine .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )