Libnet.ro
UNICEF

08:45

Lockheed Martin: Cele mai avansate modele F-16 vor zbura in Bulgaria

Hotnews Hotnews,
 Lockheed Martin: Cele mai avansate modele F-16 vor zbura in Bulgaria

In Bulgaria vor zbura cele mai avansate modele ale F-16. Puteti urca orice doriti pe F-16 , a declarat Jim Robinson, directorul Dezvoltarii Internationale de Afaceri de la Lockheed Martin, adaugand ca avioanele vor fi complet dotate inca din prima zi in care vor sosi, potrivit 24Chasa, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Cat costa cele mai batrane modele Dacia, acum la vanzare in Romania?

Clasica sau doar veche? Poate fi inregistrata ca masina istorica sau e de dus la fiare vechi? Acestea sunt intrebarile atunci cand vezi anunturile celor care vand modele Dacia de cand eram noi mici. Cea.

Tardigradele, cele mai rezistente organisme de pe Pamant, ar putea sa fi ajuns pe Luna, dupa prabusirea unei sonde israeliene

Pana la urma, ar putea exista viata pe Luna: tardigradele, mici fiinte virtual indestructibile, capabile sa reziste la radiatii extreme, la o caldura sufocanta, la temperaturile cele mai reci ale universului si la decenii fara hrana, scrie AFP.

Unde gasesti cele mai scumpe camere de hotel din lume

O locatie incarcata de istorie si de un lux greu de descris in cuvinte, Hotel de Paris din Monte Carlo gazduieste unele dintre cele mai scumpe camere de hotel din lume. Iata cat costa! .

Top 10 cele mai bune aeroporturi din lume. Singapore, Elvetia si Turcia impart podiumul

Site-ul spaniol eDreams realizeaza in fiecare an un top cu cele mai bune si cele mai proaste aeroporturi din lume. Administratorii au publicat recent rezultatele aferente anului 2018.

Reduceri eMAG aspiratoare. Cele mai bune oferte de astazi

Cei interesati sa-si cumpere un aspirator trebuie sa studieze oferta eMAG de astazi. Iata cateva modele de aspiratoare pe care sa le cautati pe lista de reduceri eMAG aspiratoare:.

Unul dintre cele mai vechi monumente de pe malul Borcei renaste cu 2,5 milioane de euro. incep finisajele exterioare la cladirea fostei Poste, casa unui deputat

Construita in anii 1890-1892, cladirea in carea functionat Posta din Calarasi, aflata in prezent in restaurare, renaste pe zi ce trece. in luna iulie 2019 au inceput lucrarile la finisajele interioare si exterioare, a demarat trasarea profilelor exterioare. in scurt timp, urmeaza sa fie realizate piesele din ceramica ce vor fi amplasate pe fatada.

Cele mai bune casti wireless pentru vacanta

Castile au fost si vor fi intotdeauna accesoriul indispensabil in materie de tehnologie, care evolueaza pe zi ce trece din ce in ce mai mult. Fie ca te afli undeva unde nu este agreat zgomotul, fie ca vrei sa treaca timpul mai repede si alegi sa asculti melodia preferata, sau doar participi la o convorbire telefonica, toate aceste actiuni necesita folosirea unor casti wireless.

Un angajat roman a luat in iunie un salariu mai mare cu 420 de lei decat acum un an. Cele mai mari cresteri salariale le-au avut angajatii din constructii si invatamant

Potrivit datelor publicate miercuri de Institutul National de Statistica, salariul mediu net a fost in luna iunie de 3142 lei, mai mare cu 41 de lei fata de luna anterioara si cu 420 de lei mai mult decat anul trecut. Cele mai mari salarii s-au inregistrat in fabricarea produselor de cocserie si a produselor obtinute din prelucrarea titeiului 8245 lei), iar cele mai mici in fabricarea articolelor de imbracaminte 1776 lei). Angajatii din constructii si-au vazut lefurile din iunie mai mari cu aproape 50% fata de iunie 2018.

STUDIU Insolventele in Romania au scazut cu 33%, in primul semestru. Cele mai afectate sectoare

Situatia companiilor din Romania este mai buna, in contextul in care insolventele au scazut cu 33%, in primul semestru din acest an, insa exista in continuare mai multe dezechilibre, drept urmare se majoreaza numarul firmelor radiate si cresc intarzierile la plata, arata un studiu realizat de Coface Romania.

Cele mai periculoase organizatii mafiote din lume. Au radacini medievale, coduri ale onoarei si erau menite initial sa apere migrantii

Organizatiile mafiote au inflorit, mai ales in ultimul secol, pe tot mapamondul. Fiecare traieste deasupra legii, imbogatindu-se din prostitutie, santaj, jocuri de noroc, droguri, contracte de asasinare, trafic de arme sau organe umane. O parte a acestor organizatii au retele internationale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )