Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai bune aeroporturi din lume. Singapore, Elvetia si Turcia impart podiumul

Adevărul Adevărul,
Top 10 cele mai bune aeroporturi din lume. Singapore, Elvetia si Turcia impart podiumul

Site-ul spaniol eDreams realizeaza in fiecare an un top cu cele mai bune si cele mai proaste aeroporturi din lume. Administratorii au publicat recent rezultatele aferente anului 2018. continuă pe Adevărul

Cele mai bune casti wireless pentru vacanta

Castile au fost si vor fi intotdeauna accesoriul indispensabil in materie de tehnologie, care evolueaza pe zi ce trece din ce in ce mai mult. Fie ca te afli undeva unde nu este agreat zgomotul, fie ca vrei sa treaca timpul mai repede si alegi sa asculti melodia preferata, sau doar participi la o convorbire telefonica, toate aceste actiuni necesita folosirea unor casti wireless.

Inter s-a inteles cu Reading pentru transferul lui Puscas. Detaliile financiare ale intelegerii il plaseaza in top 5 cele mai scumpe transferuri ale romanilor

Presa din Italia scrie ca Reading a castigat duelul cu Birmingham City pentru semnatura atacantului George Puscas, jucatorul ar urmand sa faca astazi vizita medicala.

Reduceri eMAG aspiratoare. Cele mai bune oferte de astazi

Cei interesati sa-si cumpere un aspirator trebuie sa studieze oferta eMAG de astazi. Iata cateva modele de aspiratoare pe care sa le cautati pe lista de reduceri eMAG aspiratoare:.

Cele mai bune bancuri cu soacre. De ce-i propune Ionel soacrei sale sa mearga la un pictor chinez

Soacrele sunt adesea invocate in bancurile care circula pe internet. Va prezentam astazi o selectie de glume amuzante care au in prim-plan acest personaj,surprins in diverse ipostaze, in relatia cu nurorile sau ginerii lui.

Cele mai periculoase organizatii mafiote din lume. Au radacini medievale, coduri ale onoarei si erau menite initial sa apere migrantii

Organizatiile mafiote au inflorit, mai ales in ultimul secol, pe tot mapamondul. Fiecare traieste deasupra legii, imbogatindu-se din prostitutie, santaj, jocuri de noroc, droguri, contracte de asasinare, trafic de arme sau organe umane. O parte a acestor organizatii au retele internationale.

Cat au pierdut intr-o singura zi cei mai bogati oameni din lume, din cauza razboiului comercial dintre SUA si China

Cei mai bogati oameni din lume - printre care Bernard Arnault, Marc Zuckerberg si seful Amazon, Jeff Bezos - au pierdut in total 117 miliarde de dolari dupa declinul pietelor bursiere internationale provocat de razboiul comercial dintre SUA si China, potrivit Bloomberg.

in 2019 luna lui cuptor a fost cea mai calda perioada din lume

Potrivit datelor serviciului european Copernicus privind modificarile climatice, se pare ca, ca luna iulie a anului 2019 a fost ce mai caniculara luna din lume. Luna iulie este in general cea mai calda luna a.

Hetairele, cele mai ravnite femei din Grecia antica. Lucruri mai putin stiute despre viata prostituatelor de lux

Hetairele, faimoasele curtezane din orasele antice ale Greciei, se numarau printre personajele favorite ale autorilor vremii, iar marturii interesante despre ele s-au pastrat de-a lungul timpului.

Perchezitii intr-una dintre cele mai bogate comune din Romania. Este cauat un camatar acuzat si de santaj si amenintari

Politistii din Campina fac perchezitii, miercuri 7 august, pe raza judetului Prahova, la locuinta unei persoane banuite de camatarie, santaj si amenintare.

Cele mai mari paradoxuri din legile lui Murphy: Un om cu un ceas stie cat e ora. Unul cu doua, nu e niciodata sigur

Va prezentam zece maxime celebre din categoria Legile lui Murphy care, dincolo de nota umoristica, isi gasesc corespondent in viata de zi cu zi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )