Libnet.ro
UNICEF

17:45

Locomotiva trenului Cluj-Viena a luat foc la cateva minute dupa ce pornise din gara. Ce s-a intamplat cu calatorii

Adevărul Adevărul,
Locomotiva trenului Cluj-Viena a luat foc la cateva minute dupa ce pornise din gara. Ce s-a intamplat cu calatorii

Doua autospeciale ale pompierilor si un echipaj SMURD au ajuns imediat la fata locului pemtru a interveni. Incendiul a avut loc in aceasta dimineata, an jurul orei 7. 45, la scurt timp dupa ce trenul s-a pus in miscare. continuă pe Adevărul

Un nou incendiu pe calea ferata. Locomotiva trenului Cluj-Napoca - Viena a fost cuprinsa de flacari

Locomotiva trenului de persoane Cluj-Napoca - Viena a fost cuprinsa de flacari, joi, imediat dupa plecarea din Gara Cluj-Napoca, calatorii fiind evacuati din vagoane pana la sosirea pompierilor. Este al doilea incendiu pe calea ferata in decurs de cateva zile, dupa ce duminica locomotiva unui tren de persoane a luat foc tot intr-o gara din Cluj.

Clipe de panica in Defileul Jiului. Dupa ce un autocar plin cu pasageri a luat foc

Au fost clipe de panica in Defileul Jiului, dupa ce un autocar plin cu pasageri a luat foc. Plecase din Targu Jiu spre Petrosani, iar, la un moment dat, soferul a observat un fum dens in spatele autocarul.

Panica pe calea ferata. Locomotiva trenului Cluj-Napoca - Viena a luat foc

Locomotiva trenului de persoane Cluj-Napoca - Viena a fost cuprinsa de flacari, joi, imediat dupa plecarea din statia Cluj-Napoca, calatorii fiind evacuati din vagoane pana la sosirea pompierilor, potrivit.

Panicala o scoala din Cluj. Toti elevii au fost evacuati dupa ce centralatermica a luat foc

Panicala o scoala din Cluj. Toti elevii au fost evacuati din cladire dupa ce centralatermica a luat foc. Cadrele didactice au sunat imediat la 112, iar pompierii au intervenit cu doua.

O masina parcata a luat foc din senin

O masina parcata pe o soseaua Fundeni din Capitala a luat foc. Autoturismul a fost complet afectat de incendiu, cauza probabilafiind scurtcircuit electric. Stire in curs de.

Cabana Capra de pe Transfagarasan, la un pas de a fi transformata in scrum, dupa ce camera centralei a luat foc

Cabana Capra din comuna argeseana Arefu, una cele mai populare destinatii turistice de pe Transfagarasan, a fost, in weekend, la un pas de a fi mistuita de flacari, dupa un incendiu la camera centralei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )