Libnet.ro
UNICEF

14:15

Locuitori evacuati si aeroport inchis, dupa eruptia unui vulcan in Costa Rica

România Liberă România Liberă,
Locuitori evacuati si aeroport inchis, dupa eruptia unui vulcan in Costa Rica

Vulcanul Turrialba, in centrul statului Costa Rica, a erupt joi si vineri dimineata, autoritatile fiind nevoite sa evacueze persoanele care locuiesc in imprejurimi si sa inchida aeroportul din capitala San Jose, relateaza Euronews. continuă pe România Liberă

Locuitori evacuati si aeroport inchis dupa eruptia unui vulcan in Costa Rica

Vulcanul Turrialba, in centrul statului Costa Rica, a erupt joi si vineri dimineata, autoritatile fiind nevoite sa evacueze persoanele care locuiesc in imprejurimi si sa inchida aeroportul din capitala San Jose, relateaza Euronews.

Aeroportul San Jose, inchis dupa eruptia vulcanului Turrialba din Costa Rica. Mii de oameni au fost evacuati

Aeroportul international din San Jose, capitala Costa Rica, a fost inchis joi si locuitorii din imprejurimi au fost evacuati ca urmare adegajarii unui nor de cenusa de vulcanul Turrialba, a carui .

Cel putin 21 de morti si zeci de disparuti in Myanmar, dupa rasturnarea unui feribot

Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte aproape 50 au fost date disparute, dupa ce feriborul cu doua punti, aglomerat, la bordul caruia se aflau a fost rasturnat de valuri in nord-vestul Myanmarului.

SUA: Demisii in Politie dupa uciderea unui alt barbat de culoare

Primarul orasului american Ferguson, John Shaw, si seful Politiei regionale, Thomas Jackson, au decis sa demisioneze, pe fondul scandalului izbucnit dupa ce un politist alb a impuscat mortal un adolescent de culoare in august 2014, un caz care a generat ample proteste violente, relateaza Mediafax.

SUA: 11 militari disparuti, dupa prabusirea unui elicopter al armatei

Unsprezece militari americani au fost dati disparuti dupa ce un elicopter al armatei SUA s-a prabusit in timpul unui zbor de antrenament, in noaptea de marti spre miercuri, la Baza Fortelor aeriene Eglin, din statul Florida, informeaza Mediafax.

Unsprezece militari disparuti, dupa prabusirea unui elicopter al armatei SUA

Unsprezece militari americani au fost dati disparuti dupa ce un elicopter al armatei SUA s-a prabusit in timpul unui zbor de antrenament, in noaptea de marti spre miercuri, la Baza Fortelor aeriene Eglin, din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )