Libnet.ro
UNICEF

11:30

Locuitorii oraselor poluate ies la pensie mai devreme. Hotararea a fost publicata in Monitorul Oficial

B1 B1,
Locuitorii oraselor poluate ies la pensie mai devreme. Hotararea a fost publicata in Monitorul Oficial

Lista oraselor in care locuitorii se pot pensiona mai devreme, fara a fi penalizati, a fost extinsa. Potrivit unei hotarari publicate in Monitorul Oficial, cetatenii din 27 de localitati pot beneficia de. continuă pe B1

Pensii 2020. Scade varsta de pensionare. Cine iese la pensie mai devreme cu 13 ani si primeste bani in plus

Veste uriasa pentru o anumita categorie de pesnionari. Acestia vor putea iesi cu 13 ani mai devreme, daca vor indeplini anumite conditii dupa ce lista meseriilor ce se incadreaza la conditii speciale de munca a fost largita. Pensii 2020. Scade varsta de pensionare. Cine iese la pensie mai devreme cu 13 ani si primeste bani .

Oficial: Locuitorii anumitor orase se pot pensiona mai devreme. Lista localitatilor

Locuitorii anumitor orase se vor putea pensiona mai devreme, conform unei legi abia publicate in Monitorul Oficial, care intra in vigoare joi, 6 august 2020.

Pensii 2020. Klaus Iohannis a promulgat legea pentru milioane de romani: cine va iesi mai devreme la pensie

Conform unui act normativ promulgat astazi, 3 august, de presedintele Klaus Iohannis, se aduc modificari la Legea Pensiilor pentru o anume categorie de persoane. Conform acestui act normativ vor avea parte de anumite conditii pentru a putea iesii la pensie, relativ, mai repede fata de alte categorii sociale. Persoanele afectate de poluarea miniera, mai devreme .

Primarul Timisoarei cere revocarea ordinului privind inchiderea teraselor mai devreme

Timisoara inchide terasele mai devreme. din greseala. E ceea ce sustine primarul Timisoarei, dupa ce Comitetul local pentru situatii de urgenta a decis ca si orasul de pe Bega sa inchida terasele dupa ora 23:00. Edilul Nicolae Robu spune ca, de fapt, s-a pacalit. Ar fi crezut ca regula e impusa la nivel national si ca n-are decat sa se conformeze. insa ulterior ar fi aflat ca doar opt judete sunt pe lista pe care Timisoara nu era si acum cere sa se revina asupra ordinului, informeaza Digi24.

Klaus Iohannis a decis! Care sunt categoriile de persoane ce vor iesi mai devreme la pensie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret important care ii vizeaza pe cei care urmeaza sa iasa la pensie.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )