Libnet.ro
UNICEF

09:15

Pensii 2020. Klaus Iohannis a promulgat legea pentru milioane de romani: cine va iesi mai devreme la pensie

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Klaus Iohannis a promulgat legea pentru milioane de romani: cine va iesi mai devreme la pensie

Conform unui act normativ promulgat astazi, 3 august, de presedintele Klaus Iohannis, se aduc modificari la Legea Pensiilor pentru o anume categorie de persoane. Conform acestui act normativ vor avea parte de anumite conditii pentru a putea iesii la pensie, relativ, mai repede fata de alte categorii sociale. Persoanele afectate de poluarea miniera, mai devreme . continuă pe Playtech

Se schimba buletinele! Klaus Iohannis a promulgat legea. Ce date vor contine buletinele cu cip si cand vor fi emise

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea privind evidenta persoanelor si actele de identitate ale cetatenilor romani, care introduce noile carti de identitate electronica si semnatura electronica. Noile buletine cu cip, asa cum mai sunt cunoscute, nu sunt obligatorii, iar romanii pot opta in continuare pentru actualul format.

Pensii 2020. Vestea anului pentru milioane de pensionari. Se dau bani in plus de la stat

Guvernul Orban nu va majora pensiile cu atat cu cat prevedea Legea Pensiilor. Florin Citu, ministrul de Finante, a anuntat vineri, la finalul sedintei de Guvern, ca pensiile vor fi majorate cu 40%, asa cum prevede legea, dar esalonat, in mai multe etape. Pensii 2020. Este vestea anului pentru milioane de pensionari. Cati bani in .

Pensii 2020. Cu cat vor creste pensiile minime in Romania. Anuntul Guvernului

Premierul Ludovic Orban a vorbit luni despre un subiect asteptat de toti pensionarii din Romania: majorarea pensiilor. Legea pensiilor prevede majorarea cu 40% a pensiilor incepand cu luna septembrie a anului in curs, dar premierul evita sa spuna daca legea va fi respectata. Ludovic Orban a vorbit despre majorarea pensiilor intrebat daca Guvernul va lua .

Klaus Iohannis, pus la pamant de catre un coleg de breasla: Arata ca un robot care imprastie ura in societate. Are idei extrem de putine si extrem de fixe

Romania trece printr-o perioada extrem de agitata si tensionata, aceasta tare reflectandu-se in multe sectoare de activitate. Scena politica este una dintre cele mai active, avand in vedere ca se incearca a fi gasit vinovatul pentru gestionarea incorecta a pandmeiei si implicit, pentru explozia numarului de cazuri cu COVID-19. Recent, Klaus Iohannis a fost tinta .

Klaus Iohannis i-a infuriat pe unguri. De ce l-au reclamat din nou la CNCD

Presedintele Klaus Iohannis i-a infuriat din nou pe unguri dupa ce a declarat ca de vina pentru criza sanitara si pandemia din Romania ar fi PSD, alaturi de alte partide, printre care si UDMR. Asociatia maghiara de asistenta juridica in domeniul minoritatilor, Miko Imre, a anuntat ca a depus o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD).

Un ONG maghiar a facut plangere la CNCD impotriva presedintelui Klaus Iohannis pentru discriminare

Asociatia pentru protectia drepturilor minoritare, Miko Imre, cu sediul in Sfantu Gheorghe, a facut plangere la CNCD impotriva presedintelui Klaus Iohannis, pe motiv ca a facut declaratii discriminatorii la adresa etnicilor maghiari din Romania si la adresa liderilor UDMR, anunta site-ul szekelyhon. ro, citat de g4media.

KLAUS IOHANNIS: PSD a creat intentionat o criza sanitara

Partidul Social Democrat, nemultumit de reusitele guvernarii PNL, a vrut sa creeze o criza sanitara pentru a avea motiv sa critice Guvernul, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea pe care a avut-o, ieri, la Palatul Cotroceni, cu secretarii de stat din cadrul Ministerului de Interne, Bogdan Despescu si Raed Arafat.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora: Avem datoria fundamentala de a ne asigura ca fiecare generatie cunoaste si pastreaza adevarul

Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj cu ocazia Zilei Europene de Comemorare a Holocaustului Romilor, prin asumarea Holocaustului si a atrocitatilor petrecute in acea perioada,, Potrivit sefului statului, genocidul impotriva romilor este ignorat si putin studiat, fiind important ca acesta sa fie recunoscut si studiat in scoli pentru ca greselile trecutului sa nu se mai repete.

Klaus Iohannis a decis! Care sunt categoriile de persoane ce vor iesi mai devreme la pensie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret important care ii vizeaza pe cei care urmeaza sa iasa la pensie.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis a lansat o diversiune. Romanii au fost mintiti!

Ion Cristoiu afirma, in cel mai nou editorial al sau, ca declaratiile presedintelui Klaus Iohannis despre luarea unei decizii privind desfasurarea alegerilor locale la 27 septembrie sunt, de fapt, o diversiune. Potrivit jurnalistului, o decizie in acest sens era deja luata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )