Libnet.ro
UNICEF

11:00

Locuitorii unui sat din Italia, care sfideaza moartea, isi dezvaluie secretul

Hotnews Hotnews,
 Locuitorii unui sat din Italia, care sfideaza moartea, isi dezvaluie secretul

Cercetatorii americani care au studiat mai multi batrani cu varste de peste 100 de ani care traiesc intr-o regiune din apropiere de Salerno, in sudul Italiei, au descoperit ca, spre diferenta de alte persoane, din corpul acestora lipseste, aproape in totalitate, un anumit marker sanguin, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Ziua Indepentei: O farfurie zburatoare i-a ingrozit pe locuitorii unui sat din Malaezia (VIDEO)

Locuitorii din Malaezia au fost martorii unor secvente socante. Un filmulet inspaimantator a devenit viral pe retelele de socializare, acestea prezentand un OZN care planeaza asupra unei zone.

Ziua Independentei: O farfurie zburatoare i-a ingrozit pe locuitorii unui sat din Malaezia (VIDEO)

Locuitorii din Malaezia au fost martorii unor secvente socante. Un filmulet inspaimantator a devenit viral pe retelele de socializare, acestea prezentand un OZN care planeaza asupra unei zone.

in ce consta secretul longevitatii locuitorilor unui sat din Italia, renumit pentru numarul record de oameni care depasesc varsta de 100 de ani FOTO

Secretul longevitatii a fost dezvaluit dupa sase luni in care o echipa de cercetatori a studiat stilul de viata al locuitorilor unui sat din Italia, unde 1 din 10 locuitori depaseste varsta de 100 de ani.

Reactia unui american la filmarea unor turisti din SUA care desfiinteaza Romania, dupa o vizita la Cluj

Filmul postat de cuplul de americani care nu contenesc in a-i jigni pe romani a produs valuri in mediul virtual. Clipul a fost accesat de aproximativ 200. 000 de ori si a strans peste 1. 000 de.

Vineri, zi de doliu national pentru romanii care au murit in cutremurul din Italia

Astazi este zi de doliu national in toata tara, in memoria cetatenilor romani care si-au pierdut viata in cutremurul din 24 august din Italia.

Radu Banciu, despre caricaturile aparute in revista Charlie Hebdo dupa cutremurul din Italia: Nu exista subiect pe care sa nu poti sa-l tratezi atat timp cat doar esti jurnalist, nu tragi cu pusca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre caricaturile facut de jurnalistii de la Charlie Hebdo pe tema cutremurului din Italia. Despre prietenii.

VIDEO+FOTO. Cutremurul din Italia: Un caine a fost gasit in viata, dupa aproape 10 zile sub daramaturi

Un golden retriever, pe nume Romeo, a fost scos de sub daramaturile lasate de cutremurul din Italia, la mai bine de 9 zile de cand se credea ca a murit. Pompierii au filmat momentul in care l-au scos de sub zidurile prabusite ale casei stapanilor sai, din San Lorenzo a Flaviano, relateaza cotidianul italian La Stampa.

Revista de satira Charlie Hebdo, criticata in mediul online pentru ironizarea victimelor cutremurului din Italia

Revista de satira Charlie Hebdo a fost tinta mai multor critici pe retelele de socializare dupa ce a prezentat victimele cutremurului din Italia sub forma unor feluri de mancare originare din peninsula, noteaza BBC, potrivit News. ro.

Cei doi parinti din Iasi care si-au abuzat si infometat cei patru copii, condamnati definitiv la inchisoare

Dupa luni de zile in care nu s-a luat nicio masura, cei doi parinti din Iasi care si-au abuzat si infometat cei patru copii vor ajunge dupa gratii. Magistratii au decis definitiv ca parintii sa.

A supravietuit noua zile sub daramaturi, dupa cutremurul devastator din Italia. Operatiune de salvare emotionanta in Amatrice!

Nu doar pisicile, ci si cateii au mai multe vieti. La 9 zile de la cutremuturul care a devastat centrul Italiei, pompierii l-au salvat de sub daramaturi pe Romeo, un Golden Retriever, scriu jurnalistii de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )