Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vineri, zi de doliu national pentru romanii care au murit in cutremurul din Italia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vineri, zi de doliu national pentru romanii care au murit in cutremurul din Italia

Astazi este zi de doliu national in toata tara, in memoria cetatenilor romani care si-au pierdut viata in cutremurul din 24 august din Italia. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Dacian Ciolos va propune ca joi sa fie zi de doliu national pentru romanii care au murit in urma cutremurului din Italia

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti ca va propune in sedinta de Guvern ca joi sa fie zi de doliu national in memoria cetatenilor romani care si-au pierdut viata in urma cutremurul.

Ciolos: O sa propun o zi de doliu national pentru romanii decedati in cutremurul din Italia

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca va propune in sedinta de Guvern ca joi sa fie zi de doliu national pentru romanii decedati in cutremurul din Italia, transmite.

Guvernul a decis: 2 septembrie, zi de doliu national in memoria romanilor care au murit in urma cutremurului din Italia

Guvernul a decis miercuri ca 2 septembrie sa fie zi de doliu national in memoria romanilor care au murit in urma cutremurului din Italia, informeaza Mediafax. Astfel, vineri toate institutiile.

Guvernul va decreta zi de doliu national pentru victimele din Italia. Ciolos i-a vizitat marti pe romanii care au supravietuit

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, marti seara, dupa ce a participat la funeraliile din Italia, ca va propune o zi de doliu national pentru victimele cutremurului din Peninsula, cel mai probabil joi, si totodata a declarat ca nu mai exista niciun roman disparut, ultimul fiind identificat in cursul zile de marti.

2 septembrie, zi de doliu national

Guvernul a declarat ziua de vineri, 2 septembrie, zi de doliu national in memoria romanilor decedati in urma cutremurului din Italia, institutiile urmand sa arboreze drapelul in berna.

Guvernul a declarat ziua de 2 septembrie zi de doliu national

ACTUALIZARE 19:35 Guvernul a declarat 2 septembrie 2016 zi de doliu national in memoria victimelor cutremurului produs in 24 august in Italia, printre care s-au aflat si cetateni romani, precum si in semn de solidaritate cu poporul Italian, informeaza un comunicat al Executivului.

Dezvoltarea programelor de antreprenoriat pentru romanii din diaspora, obiectiv al Romaniei competitive

Autoritatile au dezbatut astazi, in cadrul proiectului Romania competitiva, necesitatea dezvoltarii programelor pentru sustinerea antreprenoriatului in tara noastra pentru romanii din diaspora, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri MECRMA).

Amenzi mai severe pentru cei care taie sau transporta ilegal lemnul de fag

Guvernul a adoptat amenzi mai severe pentru cei care taie sau trans-porta ilegal lemnul de fag, dar si pentru administratorii de padure care nu respecta legea, a spus, ieri, Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cris-tiana Pasca Palmer, care a precizat ca modificarile prevazute in ordonanta de urgenta au fost solicitate si de catre Comisia Europeana.

Veste buna pentru soferii care sunt sanctionati de politie

Veste buna pentru soferii care sunt sanctionati de politie. Nu scapa de amenzi, dar oamenii legii reduc birocratia. Politia Romana a anuntat ca de acum cei amendati nu mai trebuie sa mearga la.

VIDEO. Dacian Ciolos va propune o zi de doliu national. Premierul, in vizita la romanii raniti in urma cutremurului de la Amatrice

Premierul Dacian Ciolos si ministrul muncii Dragos Paslaru au ajuns la Spitalul din Rieti, Italia, unde se afla internati patru romani dintre cei raniti in cutremurul din Italia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2151 seconds )