Libnet.ro
UNICEF

22:30

Locuitorii unui sat din judetul Cluj ameninta ca dau n judecata primaria ca nu le-a deszapezit drumul

Hotnews Hotnews,
 Locuitorii unui sat din judetul Cluj ameninta ca dau n judecata primaria ca nu le-a deszapezit drumul

Locuitorii satului Casele Micesti, din judetul Cluj, reclama ca au ramas izolati, iar ambulantele sau pompierii nu pot ajunge la ei, din cauza ca Primaria Feleacu nu a deszapezit drumul, acestia amenintand ca vor da in judecata institutia. continuă pe Hotnews

Groparii dintr-un cimitir din judetul Vrancea sapau o groapa, cand au facut o descoperire socanta. Au sunat imediat la 112

Un proiectil exploziv de calibru 152 de milimetri a fost gasit intr-un cimitir din satul Belciugele, comuna Maicanesti, din judetul Vrancea, echipele de interventie avand date ca elementul de munitie ar.

Pesta porcina africana, confirmata intr-o gospodarie din judetul Covasna

Prezenta virusului pestei porcine africane la doua cadavre de porcine depistate intr-o groapa de gunoi situate la marginea municipiului Sfantu Gheorghe din judetul Covasna a fost confirmata vineri, informeaza Autoritatea Nationala, Sanitara Veterinara.

Pesta porcina africana a fost confirmata la un porc mistret impuscat pe raza unui fond de vanatoare din judetul Buzau

A fost confirmata prezenta virusului Pestei Porcine Africane la un porc mistret impuscat pe raza fondului de vanatoare 42 Aldeni, judetul Buzau.

Doi primari si un viceprimar din judetul Tulcea, declarati incompatibili de ANI

Agentia Nationala de Integritate a constatat starea de incompatibilitate in cazul a doi primari si a unui viceprimar din judetul Tulcea.

Descoperire socanta facuta de pompieri! Un barbat a fost gasit mort intr-o prapastie din judetul Mehedinti

Detasamentul de Pompieri Orsova a intervenit, luni seara, pentru scoaterea unui cadavru dintr-o prapastie. La solicitarea IPJ, un echipaj de pompieri din cadrul Detasamentului Orsova a intervenit pentru.

Ct de greu se construiesc drumurile n tara: dupa zece ani de ncercari, reabilitarea unui tronson din DN6 ntre Alexandria si Craiova e din nou blocata / Aceeasi soarta risca si un tronson etern tergiversat din centura Capitalei

De aproape un deceniu autoritatile de la Drumuri se chinuie fara succes sa reabiliteze un sector din DN6 Alexandria - Craiova. Initial a fost un contract reziliat cu Romstrade a lui Nelu Iordache, iar de patru ani e in curs o alta licitatie. Dupa un constructor scos din joc in urma contestatiilor, Compania de Drumuri descalifica pe ultima suta de metri si ultimul ofertant si anuleaza cu totul licitatia, punand cruce proiectului. Constructorul, o firma italiana, contesta acum decizia. Pe de alta parte, acelasi constructor ar putea avea oferta castigatoare pentru un alt proiect tergiversat: largirea Centurii Capitalei intre DN2 si A2 - astfel incat si aici s-ar putea complica situatia. Cu toate acestea, Compania de Drumuri tocmai ce a semnat recent cu acelasi constructor italian un contract de 58 de milioane de euro pentru Centura Timisoara Sud.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2147 seconds )