Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pesta porcina africana, confirmata intr-o gospodarie din judetul Covasna

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pesta porcina africana, confirmata intr-o gospodarie din judetul Covasna

Prezenta virusului pestei porcine africane la doua cadavre de porcine depistate intr-o groapa de gunoi situate la marginea municipiului Sfantu Gheorghe din judetul Covasna a fost confirmata vineri, informeaza Autoritatea Nationala, Sanitara Veterinara. continuă pe Wall-Street Ro

ANSVSA: Pesta porcina africana a fost confirmata intr-o gospodarie din judetul Covasna

Pesta porcina africana a fost confirmata, vineri, intr-o gospodarie din judetul Covasna, virusul fiind prezent la doi porci morti gasiti la groapa de gunoi a municipiului Sfantu Gheorghe, anunta Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

ANSVSA: Pesta porcina africana, prezenta in 21 de judete

Pesta Porcina Africana PPA) este prezenta, la ora actuala, in 302 localitati din 19 judete, cu un numar de 1. 137 de focare, dintre care 19 in exploatatii comerciale, in timp ce in alte doua judete s-au semnalat doar cazuri la mistreti, a informat vineri Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Au fost stinse doua focare de pesta porcina africana. Alte opt raman active

Focarele de pesta porcina africana din satul Amara, comuna Balta Alba, au fost stinse de specialistii DSVSA Buzau, dupa ce analizele de laborator efectuate asupra probelor de sange recoltate de la porcii-santinela plasati in decembrie 2018 in gospodariile afectate au avut rezultat negativ din punct de vedere al prezentei virusului PPA.

Alarmant! Pesta porcina africana a ajuns in 21 de judete

Pesta Porcina Africanaeste prezenta, la ora actuala, in 302 localitati din 19 judete, cu un numar de 1. 137 de focare, dintre care 19 in exploatatii comerciale, in timp ce in alte doua judete s-au.

DSVSA Ialomita: Pesta porcina face ravagii printre mistreti. Opt fonduri de vanatoare, afectate de virusul mortal

Pesta porcina africana continua sa dea batai de cap autoritatilor din judetul Ialomita. 125 de focare se inregistreaza in gospodariile populatiei si alte 126 la mistreti. Reprezentantii DSVSA atrag atentia cetatenilor sa respecte restrictiile impune pentru a limita imbolnavirea animalelor.

Pesta porcina isi face de cap in 1.137 de focare

Pesta porcina africana PPA) evolueaza in 302 localitati din 19 judete, cu un numar de 1. 137 de focare, au anuntat, vineri, reprezentantii Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Cazul de pesta porcina la un porc domestic din Salaj a fost confirmat. Masurile radicale impuse de autoritati

Autoritatile au adoptat un plan de masuri pentru controlul pestei porcine africane, dupa ce Institutulul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti a confirmat prezenta virusului in probele recoltate de la un porc dintr-o gospodarie din comuna Bobota.

ANSVSA: Calarasiul, in topul judetelor cu cele mai multe focare de pesta

Pesta Porcina Africana PPA) este prezenta, la ora actuala, in 302 localitati din 19 judete, cu un numar de 1. 137 de focare, dintre care 19 in exploatatii comerciale, in timp ce in alte doua judete s-au semnalat doar cazuri la mistreti, a informat vineri Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). Calarasiul se afla in topul judetelor unde se inregistreaza cele mai multe focare, 102.

Un angajat al unei primarii din judetul Botosani, injunghiat de un asistat social

Un barbat de 47 de ani, angajat al Primariei orasului Stefanesti, judetul Botosani, a injunghiat, joi, de un asistat social, nemultumit de locul de munca oferit de un reprezentant AJOFM. Incidentul a avut.

Un angajat al unei primarii din judetul Botosani, njunghiat de un asistat social nemultumit de locul de munca propus

Un barbat de 47 de ani, angajat al Primariei orasului Stefanesti, judetul Botosani, a fost injunghiat, joi, de un asistat social, nemultumit de locul de munca oferit de un reprezentant AJOFM, relateaza Mediafax.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )