Libnet.ro
UNICEF

22:00

Locul din Romania in care un hectar de teren agricol costa 60.000 de euro. Explicatiile ministrului Agriculturii

B1 B1,
Locul din Romania in care un hectar de teren agricol costa 60.000 de euro. Explicatiile ministrului Agriculturii

Un hectar de teren agricol in Romania costa de la 2. 000 de euro la 60. 000 de euro, in functie de zona, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea, citat de agroinfo. ro. 000 de euro hectarul!. continuă pe B1

Orasul din Romania care ia o masuraspeciala pe drumul cu cele mai multe accidente mortale - VIDEO

In Piatra Neamt au fost montate semafoare cu leduri rosii si verzi pe arcade. Este o premiera in Romania, insa masura era necesara, deoarece astfel de semafoare functioneaza acum pe sectorul de drum cu cele.

Orasul din Romania care este considerat o poarta energetica spre un univers paralel

Romania este un loc plin de mistere, iar acest lucru este demonstrat in fiecare zi cu fel de fel de descoperiri bizare. Orasul Calarasi, asezat pe malul Dunarii, este atestat documentar de un act emis in.

Comuna din Romania care va avea aeroport

In comuna Budesti din Valcea, primarul vrea sa construiasca un aeroport ca sa atraga si mai multi oameni de afaceri si, implicit, mai multi bani la buget. Pentru acest proiect ambitios a gasit sprijin.

VIDEO Viorica Dancila s-a intalnit cu Recep Erdogan. Presedintele turc a vorbit despre cooperarea impotriva persoanelor din Romania care au legaturi cu FETO

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, la Ankara, cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan. La finalul convorbirilor, cei doi oficiali au sustinut o declaratie de presa comuna, in cursul careia presedintele turc a spus ca va fi intensificata cooperarea impotriva persoanelor si institutiilor din Romania care au legaturi cu FETO.

Avertisment inainte de alegerile din Romania, din 2019. Expert SUA in cibersecuritate: Vor incerca sa creeze haos in randurile populatiei

Entitatile care interfereaza in treburile interne ale unei tari prin generarea si raspandirea de stiri false vor incerca sa creeze haos si confuzie in randurile populatiei din Romania, a declarat,.

Cutremurator! ASTROLOGUL vedetelor din ROMANIA lanseaza profetia DUREROASA: Se va omori... Destinul va darama tot din temelii

Astrologul Ioan Burculet lanseaza profetii dureroase pentru viata politica din Romania! Destinul va veni si va darama tot din temelii, ma refer nu la cutremur, desi va fi si el pana.

Comuna din Romania unde munca este sfanta. Are un singur asistat social

Exista o comuna in Romania care are unsingur asistat social. Este vorba despre comuna Mitoc, din judetul Botosani, unde un singur locuitor primeste ajutor social, si acesta indreptatit, suferind de.

Urmarim cu ingrijorare ultimele evolutii din Romania

Comisia Europeana a transmis, referitor la OUG pe justitie, ca urmareste cu ingrijorare ultimele evolutii din Romania si va analiza cu atentie modificarile aduse, conform G4media.

Este ancheta la Asociatia Procurorilor din Romania

Este ancheta la Asociatia Procurorilor din Romania dupa ce s-a descoperit ca membri din fosta conducere au cerut unor politicieni precum Dacian Ciolos sa critice public anumite prevederi din legile.

Noua senzatie a tenisului din Romania. A urcat aproape 400 de locuri WTA

Liderul WTA Simona Halep candideaza, alaturi de Mihaela Buzarnescu, pentru superlativele tenisului feminin din acest an, dar niciuna dintre ele nu se poate compara cu ascensiunea unei alte jucatoare din Romania,.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )