Libnet.ro
UNICEF

23:00

Urmarim cu ingrijorare ultimele evolutii din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Urmarim cu ingrijorare ultimele evolutii din Romania

Comisia Europeana a transmis, referitor la OUG pe justitie, ca urmareste cu ingrijorare ultimele evolutii din Romania si va analiza cu atentie modificarile aduse, conform G4media. continuă pe Ziarul Bursa

Avertisment inainte de alegerile din Romania, din 2019. Expert SUA in cibersecuritate: Vor incerca sa creeze haos in randurile populatiei

Entitatile care interfereaza in treburile interne ale unei tari prin generarea si raspandirea de stiri false vor incerca sa creeze haos si confuzie in randurile populatiei din Romania, a declarat,.

Cutremurator! ASTROLOGUL vedetelor din ROMANIA lanseaza profetia DUREROASA: Se va omori... Destinul va darama tot din temelii

Astrologul Ioan Burculet lanseaza profetii dureroase pentru viata politica din Romania! Destinul va veni si va darama tot din temelii, ma refer nu la cutremur, desi va fi si el pana.

Este ancheta la Asociatia Procurorilor din Romania

Este ancheta la Asociatia Procurorilor din Romania dupa ce s-a descoperit ca membri din fosta conducere au cerut unor politicieni precum Dacian Ciolos sa critice public anumite prevederi din legile.

Noua senzatie a tenisului din Romania. A urcat aproape 400 de locuri WTA

Liderul WTA Simona Halep candideaza, alaturi de Mihaela Buzarnescu, pentru superlativele tenisului feminin din acest an, dar niciuna dintre ele nu se poate compara cu ascensiunea unei alte jucatoare din Romania,.

HOROSCOP pentru ultimele luni din anul 2018. Taurii se vindeca sufleteste, Scorpionii scapa de o gramada de prieteni falsi

Horoscop pentru ultimele luni din 2018. Mai sunt mai putin de 3 luni si anul 2018 se incheie. Desi mult a fost, putin a ramas, aceste ultime luni ne vor aduce experiente, impliniri, provocari fiecaruia, atat.

Masinile Diesel, INTERZISE oficial: Veste soc pentru proprietarii a trei milioane de masini din Romania. Gata, nu mai au voie sa circule...

Sfartit istoric pentru masinile Diesel. Soferii care au masini pe motorina au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru acest ti.

Comisia Europeana, tot mai interesata de pesta porcina din Romania. Ce masuri au fost luate

Comisia Europeana este tot mai interesata de evolutia pestei porcine in Romania. Reprezentantul Comisiei spune ca au fost adoptate masuri specifice de catre institutie pentru a raspunde situatiei si va.

Ce a raspuns Simona Halep cand a fost intrebata daca pleaca din Romania

Simona Halepa fost intrebata de viata pe care o are in Romania, avand in vedere ca este cea mai importanta sportiva a noastra. Ce a raspuns Halep la:iti simti popularitatea?- Da si es.

Un fost consilier al presedintelui SUA prevesteste haosul: Exista o posibilitate ca rusii sau alti actori statali de criminalitate sa se amestece in alegerile din Romania

Fostul Consilier Adjunct al Presedintelui SUA, Mark Pfeifle, avertizeaza ca Rusia ar putea sa incerce sa intervina in alegerile care vor avea loc in Romania in 2019, la fel cum s-a implicat in alegerile.

Orasul din Romania care ia o masuraspeciala pe drumul cu cele mai multe accidente mortale - VIDEO

In Piatra Neamt au fost montate semafoare cu leduri rosii si verzi pe arcade. Este o premiera in Romania, insa masura era necesara, deoarece astfel de semafoare functioneaza acum pe sectorul de drum cu cele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )