Libnet.ro
UNICEF

14:45

Locul din Romania in care poti calca pe un scorpion

Antena3 Antena3,
Locul din Romania in care poti calca pe un scorpion

Scorpionii sunt un ordin de animale nevertebrate din clasa Arachnida, increngatura Arthropoda. continuă pe Antena3

Locul din Romania in care poti da peste un scorpion

Scorpionii sunt un ordin de animale nevertebrate din clasa Arachnida, increngatura Arthropoda.

Primul teatru din Romania care isi reia activitatea: in ce conditii se vor desfasura spectacolele

Printre activitatile care vor fi reluate in urmatoarea perioada se numara si manifestarile teatrale. Acestea vor fi reluate in Romania, dar in conditii speciale, in aer liber. in timp.

Explicatiile autoritatilor in cazul elevei din Constanta care nu a putut sustine Evaluarea Nationala fiindca a avut enterocolita

Eleva din Constanta, care nu a putut sustine luni prima proba de la Evaluarea Nationala pentru ca avea temperatura mai mare de 37,3 grade, avea enterocolita, a anuntat Ministerul Educatiei. Asociatia Elevilor din Constanta acuza Ministerul Educatiei si Cercetarii ca a blocat inca o data dreptul la educatie, eleva nefiind lasata sa sustina examenul desi nu a fost diagnosticata cu COVID-19. Sorin Mihai, seful ISJ Constanta, a declarat pentru HotNews. ro ca la triaj eleva avea o temperatura de 37,6 si nu a putut prezenta documente care sa sustina diagnosticul.

Primarul unei localitati din Romania le ofera teren gratuit celor care vor sa isi construiasca pensiuni pentru a sprijini turismul

Este vorba despre localitatile din Muntii Rodnei. Aici poti gasi peisaje care iti taie rasuflarea, iar ospitalitatea localnicilor si traditiile din zona te fac sa vrei sa descoperi natura pas cu pas. Cu.

Ce obligatii au cetatenii care vin in Romania din statele care nu se regasesc pe lista cu tarile exceptate de la carantina, dar care le tranziteaza

Cetatenii care vin in Romania din statele care nu se regasesc pe lista cu tarile exceptate de la carantina, dar care tranziteaza aceste state au in continuare obligatia izolarii la domiciliu sau a carantinarii, la cerere, precizeaza Grupul pentru Comunicare Strategica, intr-un comunicat.

Kelemen: Ungaria a acceptat ca cetatenii care vin din Romania sa nu mai stea in carantina si izolare

Ungaria a acceptat ca incepand de miercuri cetatenii care vin din Romania sa nu mai intre in izolare sau carantina pe o perioada de 14 zile, desi in tara noastra numarul cazurilor de COVID e mai mare de cinci la un milion de locuitori, a anuntat presedintele UDMR, Kelemen Hunor. Premierul Ludovic Orban a acuzat marti Ungaria de masuri discriminatorii in ceea ce priveste libertatea de circulatie pe teritoriul sau.

Rompetrol lanseaza serviciul Cashback in statiile sale din Romania

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International in Romania, lanseaza un nou serviciu dedicat persoanelor fizice, prin care acestea au posibilitatea de a retragere numerar cu comision 0% din orice statie proprie Rompetrol.

FOTO Cel mai modern spital modular pentru coronavirus din Romania, construit din donatiile a peste 250 de mii de oameni, este gata

Spitalul modular pentru pacienti cu coronavirus construit exclusiv din donatii de Asociatia Daruieste Viata in curtea Spitalului Elias din Bucuresti este gata. Spitalul a fost ridicat in doua luni si are 38 de paturi unde pot fi tratati pacienti care au nevoie de terapie intensiva, pacienti cu boli infectioase sau, dupa epidemie si dupa relocarea din curtea Spitalului Elias, mari arsi.

Digi 24: Din medici au devenit pacienti. Cum s-au infectat cu coronavirus mii de cadre medicale din Romania

O boala parsiva, cu foarte multe forme. Asa o caracterizeaza chiar medici deveniti pacienti, victime si ei ale perfidului coronavirus SARS-CoV-2. in Romania s-au infectat aproape 3. 000 de cadre medicale. Peste 50 dintre acestea au fost de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti. isi impartasesc experienta intr-un nou episod al campaniei Pacient in Romania.

INFOGRAFICE Industria petroliera din Romania cere eliminari de taxe si amanarea platii impozitelor

Industria petroliera ar fi fost mult afectata de criza COVID-19, prin scaderea preturilor si a consumului, sustine Asociatia Romana a Companiilor de Explorare si Productie Petroliera ROPEPCA). De aceea, reprezentantii industriei petroliere cer Guvernului tot felul de facilitati, printre care acordarea unor stimulente fiscale si eliminarea unor taxe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )