Libnet.ro
UNICEF

17:45

Locul din Romania in care stratul de zapada este de peste 70 de centimetri

Antena3 Antena3,
Locul din Romania in care stratul de zapada este de peste 70 de centimetri

Stratul de zapada din statiunea Durau masoara, luni, aproximativ 40 de centimetri, iar in zona inalta este de peste 70 de centimetri, astfel ca salvamontistii iau in calcul inchiderea unor trasee din zona mo. continuă pe Antena3

Digi 24: Orasul din Romnia care moare ncet. Cel mai important angajator si nchide afacerea

Un oras care in vremea comunismului se lauda cu fabricile si serele sale a ajuns acum aproape de colaps.

Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania, infiintata de 11 companii, printre care Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast si Transelectrica

11 reprezentanti ai pietei de capital, companii si persoane fizice, au fondat Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR), cu scopul implementarii in Romania a celor mai bune practici de comunicare ale companiilor listate cu.

Orasul din Romania care are in aeroport un bust cu regele Decebal

Luni, 19 noiembrie, a fost dezvelit un bust al regelui dac Decebal pe aeroportul unui mare oras din Romania. Evenimentul se inscrie in seria manifestarilor derulate de respectivul aeroport Centenarului Marii Uniri.

Se lanseaza prima aplicatie din Romania care le permite pacientilor sa comunice mai usor cu medicii lor

S-a lansat prima aplicatie din Romania ce le permite pacientilor sa comunicate mai usor cu medicii lor. Prin intermediul aplicatiei Spital PLUS, care va putea fi descarcata pe telefoane incepand cu luna ianuarie, pacientii isi pot face programari si chiar discuta pe chat cu medicii despre problemele urgente.

S-a infiintat Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania (ARIR)

Unsprezece reprezentanti ai pietei de capital, companii si persoane fizice, au fondat, in zilele de 1-5 ale acestei luni, Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR) cu scopul implementarii in Romania a celor mai bune practici de comunicare ale companiilor listate cu investitorii, se arata intr-un comunicat remis astazi de noua organizatie Redactiei noastre.

Valentin Malaescu, Modpack: Piata de packaging din Romania se ridica la 20 MIL. euro

Piata de packaging ambalari) din Romania se ridica la 20 milioane euro, considera Valentin Malaescu, fondatorul Modpack System, unul dintre cei mai mari jucatori, care detine o cota de piata de 15%.

Lipsa de predictibilitate pentru investitii inrautateste perceptia asupra mediului economic din Romania

Mediul economic din Romania se degradeaza, iar perceptia se inrautateste, deoarece nu exista predictibilitate pentru investitii, potrivit declaratiei facute de presedintele Camerei Franceze de Comert si In.

Digi 24: Comuna din Romnia care arata mai bine dect majoritatea oraselor din tara

Au fost investite 27 de milioane de euro, fonduri europene, in asfalt, reteaua de apa, de canalizare si cea electrica.

Procurorii cer anularea actelor scolare emise pentru 200 de persoane de o facultate fantoma din Alexandria. Printre cei vizati este si Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a inceput in 1999 cursurile unei facultati de contabilitate din Alexandria care a fost infiintata oficial, potrivit actelor de la Ministerul Educatiei Nationala, trei ani mai tarziu, in 2001, in baza unei Hotarari de Guvern emise in anul 2000, scrie ziare. com.

Inspectorul Antidrog din Constanta care a evadat din sediul politiei, a fost prins

Inspectorul Antidrog din Constanta care a evadat din sediul politiei, dupa ce a furat un telefon mobil, a fost prins! Barbatul era cautat de anchetatori, dar si de familia care se teme ca ar putea sa recurga .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )