Libnet.ro
UNICEF

00:07

Se lanseaza prima aplicatie din Romania care le permite pacientilor sa comunice mai usor cu medicii lor

Adevărul Adevărul,
Se lanseaza prima aplicatie din Romania care le permite pacientilor sa comunice mai usor cu medicii lor

S-a lansat prima aplicatie din Romania ce le permite pacientilor sa comunicate mai usor cu medicii lor. Prin intermediul aplicatiei Spital PLUS, care va putea fi descarcata pe telefoane incepand cu luna ianuarie, pacientii isi pot face programari si chiar discuta pe chat cu medicii despre problemele urgente. continuă pe Adevărul

Powa, platforma romanilor care te ajuta sa schimbi furnizorul de energie in cateva minute

Powa este prima aplicatie din Romania care permite consumatorilor de energie electrica sa-si schimbe furnizorul de energie online, printr-un proces simplu si rapid. Am vorbit la emisunea Ziua Zero cu Bogdan Brad, project manager al startup-ului.

Digi 24: Orasul din Romnia care moare ncet. Cel mai important angajator si nchide afacerea

Un oras care in vremea comunismului se lauda cu fabricile si serele sale a ajuns acum aproape de colaps.

Ion Tiriac: Prima regula pentru tinerii care vor sa devina patroni

Ion Tiriac a vorbit la un post de televiziunedespre prima regula pentru cei care vor sa devina patroni. inainte sa iti faci singur o afacere trebuie sa probezi ca stii sa faci ceva sau vrei sa.

18 noiembrie - Bucuresti. Fotografii cu prima zapada din aceasta iarna

Fotograful Dragos Asaftei a surprins duminica noapte prima zapada din aceasta iarna pe strazile din Bucuresti. Mi-am facut deja un obicei din a iesi in miez de noapte, pe parcursul primelor ninsori din.

Fosta prima doamna din Filipine, condamnata la 42 de inchisoare pentru coruptie, eliberata pe cautiune (FOTO)

Fosta prima doamna din Filipine, Imelda Marcos, condamnata la 42 de inchisoare pentru coruptie, a iesit din inchisoare, dupa ce a platit o cautiune de 3. 000 de dolari. Membra congresului in varsta de 89 de.

Fosta prima doamna din Filipine, condamnata la 42 de ani inchisoare pentru coruptie, eliberata pe cautiune (FOTO)

Fosta prima doamna din Filipine, Imelda Marcos, condamnata la 42 de ani inchisoare pentru coruptie, a iesit din inchisoare, dupa ce a platit o cautiune de 3. 000 de dolari. Membra congresului in varsta de.

Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania, infiintata de 11 companii, printre care Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast si Transelectrica

11 reprezentanti ai pietei de capital, companii si persoane fizice, au fondat Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR), cu scopul implementarii in Romania a celor mai bune practici de comunicare ale companiilor listate cu.

Orasul din Romania care are in aeroport un bust cu regele Decebal

Luni, 19 noiembrie, a fost dezvelit un bust al regelui dac Decebal pe aeroportul unui mare oras din Romania. Evenimentul se inscrie in seria manifestarilor derulate de respectivul aeroport Centenarului Marii Uniri.

Locul din Romania in care stratul de zapada este de peste 70 de centimetri

Stratul de zapada din statiunea Durau masoara, luni, aproximativ 40 de centimetri, iar in zona inalta este de peste 70 de centimetri, astfel ca salvamontistii iau in calcul inchiderea unor trasee din zona mo.

S-a infiintat Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania (ARIR)

Unsprezece reprezentanti ai pietei de capital, companii si persoane fizice, au fondat, in zilele de 1-5 ale acestei luni, Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR) cu scopul implementarii in Romania a celor mai bune practici de comunicare ale companiilor listate cu investitorii, se arata intr-un comunicat remis astazi de noua organizatie Redactiei noastre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )