Libnet.ro
UNICEF

15:45

Locul din Romania, unde oamenii strazii primesc o noua sansa la viata

Antena3 Antena3,
Locul din Romania, unde oamenii strazii primesc o noua sansa la viata

500 de oameni care au ajuns sa locuiasca pe strada au primit, in ultimii ani, sprijin pentru a incepe o viata noua intr-un centru rezidential din Timisoara,construit cu bani europeni. Persoanele fara. continuă pe Antena3

Unul dintre cele mai mari scandaluri din Romania continua. Fiica de milionar, acuzata de furt

Se da o noua batalie in familia lui Dinu Patriciu. Nici acum nu s-au linistit apele intre mostenitori. Vaduva afaceristului a facut o noua plangere in instanta fata de solutia data de procurori de.

A comandat o portie de pui de la un fast-food din Romania, dar a avut un soc cand a deschis pachetul: Doamne fereste!Carnita cu par si pana

O femeie din Satu Mare a mers la un fast-food din oras pentrua-si cumpara niste pui. Cand a ajuns acasa sia deschis pachetul, a fost ingrozita. in pui erau mai multe fire de par, dar si p.

PSD, apel public pentru Reprezentanta Comisiei Europene din Romania: Se impune o clarificare

PSD transmite un mesaj public Reprezentantiei Comisiei Europene in Romania. social-democratii cer oficialilor europenisa adopte o pozitie obiectiva fata de erorile care se regasesc in rapoartele MCV de.

Unul dintre cele 50 de exemplare Aston Martin DBS Superleggera Tag Heurer poate fi cumparat din Romania

British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding, reprezentantul oficial in Romania al Aston Martin, a adus, in showroom-ul din Otopeni, un exemplar DBS Superleggera Tag Heurer, care face parte dintr-o editie limitata la doar 50 de unitati.

Un nou miliardar a fugit din Romania. Samuraiul s-ar ascunde ori in SUA, ori la Monte Carlo - surse

In urma condamnarilor din Dosarul retrocedarilor plajelor din Constanta un alt miliardar roman este de negasit. Este vorba despre Dragos Savulescu, care a primit o sentinta de 5 ani si 6 luni de.

Povestea ultimilor haiduci care au jefuit masina de bani a unei mari banci din Romania

Primul jaf armat din epoca moderna a Romaniei petrecut in judetul Hunedoara a cauzat cinci condamnari la temnita grea pe viata. in 14 august 1934, in apropiere de municipiul Deva, o banda de talhari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )