Libnet.ro
UNICEF

20:15

Unul dintre cele mai mari scandaluri din Romania continua. Fiica de milionar, acuzata de furt

Antena3 Antena3,
Unul dintre cele mai mari scandaluri din Romania continua. Fiica de milionar, acuzata de furt

Se da o noua batalie in familia lui Dinu Patriciu. Nici acum nu s-au linistit apele intre mostenitori. Vaduva afaceristului a facut o noua plangere in instanta fata de solutia data de procurori de. continuă pe Antena3

Premiera pe DN2, unul dintre cele mai periculoase drumuri din tara: Un sector din E85 va fi transformat n 2+1 alternativ / PLUS: Ce spune Compania de Drumuri despre tipul de parapet pe cablu testat timp de un an la Afumati

Drumul National DN2 E85) este unul dintre cele mai periculoase din tara - asta mai ales din cauza faptului ca, desi soseaua are doar o banda pe sens, multi soferi folosesc neregulamentar acostamentul mai larg drept banda 1, vitezele practicate sunt mari si multe depasiri sunt periculoase. De cativa ani a existat o presiune din partea societatii civile pentru a spori siguranta pe actualul DN2 si implementarea unui sistem de circulatie 2+1 alternativ. Primul astfel de tronson-test va avea circa 9 kilometri si Compania de Drumuri a precizat la solicitarea HotNews. ro exact unde va fi implementat. Cu toate acestea, sensurile de circulatie nu vor fi separate fizic printr-un parapete, ci prin spatiu liber lat de un metru.

Eroul Zilei. Mihnea Ignat, unul dintre cei mai tineri dirijori din Romania

Mihnea Ignat este unul dintre cei mai tineri dirijori din Romania. inca din 2004, cand a absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, Mihnea a castigat numeroase premii in Italia, Londra si.

DOLIU in mediul academic! Unul dintre cei mai mari scriitori contemporani ai Romaniei a murit (FOTO)

E doliu in mediul academic. Unul dintre cei mai mari scriitori contemporani ai Romaniei a incetat din viata. Scriitorul Ion Brad a murit miercuri, 6 februarie, in jurul orei 12:00, la Bucuresti la varsta de.

PSG plateste cele mai mari salarii din Ligue 1 - Neymar ncaseaza 3 milioane de euro pe luna

Treisprezece din cele mari salarii din fotbalul francez le plateste clubul Paris Saint-Germain, in frunte cu Neymar si Kylian Mbappe, celelalte doua fiind achitate de AS Monaco lui Radamel Falcao si Cesc Fabregas, relateaza L'Equipe.

Fuziunea unora dintre cele MAI MARI companii foreviare din Europa, INTERZISA de Comisia Europeana in ciuda unei sustineri puternice a Frantei si Germaniei

Fuziunea dintre companiile feroviare gigant Siemens si Alstom a fost interzisa de Comisia Europeana pe motiv ca ar fi afectata concurenta din domeniu, se arata intr-un comunicat de presa al Comisiei Europene,.

Cele mai noi fotografii din ultimul sezon Game of Thrones

Mai sunt aproape doua luni pana la debutul ultimului sezon al serialului Game of Thrones, iar fanii acestuia sunt entuziasmati sa vada 14 noi fotografii de la filmari. Iata despre ce este vorba! .

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

Test de cultura generala. Cand isi sarbatoresc ziua nationala zece dintre cele mai mari state ale lumii?

Va puteti testa nivelul cunostintelor in acest domeniu parcurgand chestionarul alaturat. Ne puteti scrie in sectiunea comentarii la cate intrebari ati stiut raspunsul.

Anunt bomba facut Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

Pavel Bartos, unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din Romania, nu se limiteaza doar la cariera din televiziune. Chiar daca este gazda emisiunilor Vocea Romaniei si Romanii au talent, el este si actor.

Povestea ultimilor haiduci care au jefuit masina de bani a unei mari banci din Romania

Primul jaf armat din epoca moderna a Romaniei petrecut in judetul Hunedoara a cauzat cinci condamnari la temnita grea pe viata. in 14 august 1934, in apropiere de municipiul Deva, o banda de talhari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )