Libnet.ro
UNICEF

08:45

Locul din Romania unde se traieste cel mai mult: Speranta de viata din toate judetele

B1 B1,
Locul din Romania unde se traieste cel mai mult: Speranta de viata din toate judetele

Institutul National de Statistica a realizat un top sperantei de viata, pe judete, arata GreatNews. Potrivit raportului, bucurestenii ocupa primul loc - 77, 83 de ani. Surprinzator, deoarece Capitala este una. continuă pe B1

Inflatia din zona euro urca la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni

Rata anuala a inflatiei din zona euro a urcat la 0,2% in iulie, de la 0,1% in luna precedenta, respectiv de la -0,1% in mai, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni, conform datelor preliminare publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Eurosport pregateste surprize mari pentru fanii Premier League din Romania. Care e strategia celui mai tare brand de pe piata sportiva media

Eurosport a dat lovitura pe piata media din Romania si nu numai, prin achizitionarea din sezonul viitor, a turneului de la Wimbledon, avand acum in portofoliu toate cele patru turnee de Grand Slem ale anului, dar proiectele nu se opresc aici.

Cel mai bun din istoria moderna a pietei imobiliare din Romania. Romanii au facut peste 456.000 de tranzactii imobiliare in primul semestru

Primul semestru al acestui an a fost cel mai bun din istoria moderna a pietei imobiliare din Romania, in special pe zona rezidentiala, unde au fost acordate 21. 000 de credite prin programul Prima Casa, cu 40% mai multe decat anul trecut, a declarat miercuri directorul diviziei New Homes din cadrul firmei de consultanta imobiliara Coldwell Banker, Gabriel Voicu.

Simona Halep a revenit pe locul 3 in ierarhia mondiala/ Monica Niculescu, cel mai bun loc din cariera in clasamentul WTA la dublu

Dupa titlul castigat la Montreal, Simona Halep a urcat doua pozitii, de pe cinci pe trei, in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, in timp ce Monica Niculescu ocupa cel mai bun loc din cariera in clasamentul WTA la dublu, fiind in prezent pe pozitia a 16-a, informeaza Agerpres.

Antonia se ingrasa mai mult la cea de-a treia sarcina?

Antonia este insarcinata cu cel de-al treilea copil, iar spre deosebire de sarcinile precedente, artista a pus ceva mai multe kilograme pe ea, desi nu are nici cinci luni. Cantareata isi etaleaza mandra burtica de gravida ba la piscina, ba la mare.

Cel mai performant avion militar este gata de lupta

Americanii au declarat ca noul F-35 ar fi gata de lupta. Au trecut mai mult de 15 ani de zile de cand cei de la Lockheed-Martin auincheiat contractul conform caruia urmau sa produca un nou avion de lupta pentru armata americana. Proiectul initial s-a numit X-35, iar din acesta a evoluat avionul cunoscut in ziua [].

Cele mai populare destinatii de vara pe Pinterest. Un loc spectaculos din Romania, in top

Daca ai putea pleca maine oriunde in lume, unde ar fi? Reteaua Pinterest a dezvaluit ce locuri isi doresc sa vada cei mai multi utilizatori, asa ca a rezultat un top cu cele mai populare destinatii din lume , in care se afla si un loc din Romania.

Situatie paradoxala: Cel mai mare exportator de grau din UE importa din Romania

Franta va importa cantitati neobisnuit de mari de grau din Romania in perioada urmatoare, situatie paradoxala creata de recolta record pe care Romania o estimeaza in acest an, dar si de asteptarile ca in Franta cantitatea de grau recoltata sa fie cu.

Mamaia de lux. 1.300 de euro pe noapte la un hotel din Romania

Romanii cu bani nu trebuie sa caute luxul in Dubai sau pe Riviera Franceza. Hotelierii de la noi vor sa-i tina in tara si au amenajat camere special pentru ei. Cel mai spectaculos, dar.

Cel mai bun punch de vara

Temperaturile au luat-o razna in ultimele zile, iar cel mai bun punch de vara ar fi varianta ideala de a le infrunta. Poti face ce combinatii vrei, dar cel mai bine ar fi sa urmezi reteta noastra pentru un gust desavarsit.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )