Libnet.ro
UNICEF

10:16

Cele mai populare destinatii de vara pe Pinterest. Un loc spectaculos din Romania, in top

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai populare destinatii de vara pe Pinterest. Un loc spectaculos din Romania, in top

Daca ai putea pleca maine oriunde in lume, unde ar fi? Reteaua Pinterest a dezvaluit ce locuri isi doresc sa vada cei mai multi utilizatori, asa ca a rezultat un top cu cele mai populare destinatii din lume , in care se afla si un loc din Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt raspunsurile pentru cele mai bizare cautari Google

Cautarile Google ofera o privire savuroasa de ansamblu asupra viziunii oamenilor secolului XXI asupra vietii. Cei de la Digitaloft au creat o lista cu cele mai bizare curiozitati, in functie de popularitate, ca sa avem o imagine mai clara. Aparent, cele mai populare cautari sunt legate de stiinta, iar cei de la IFL Science le-au [].

Cele mai fierbinti zodii in luna august

Vara, este imposibil ca femeile sa nu starneasca interesul barbatilor. Bronzate, cu haine mulate si cu picioarele la vedere, cele atragatoare ies in evidenta de departe. Descopera care sunt cele mai fierbinti semne zodiacale ale lunii august.

Cele mai cunoscute evadari din istorie. Cum au scapat de dupa gratii John Dillinger si El Chapo Guzman

Puscariasii au gasit, de-a lungul timpului, unele dintre cele mai uimitoare moduri de a evada. Va vom prezenta in cele ce urmeaza 10 dintre cele mai cunoscute evadari din istorie.

Padurile Romaniei, judet cu judet. Cele mai mari suprafete impadurite sunt in Suceava, cele mai mici in Calarasi

Fondul forestier al statului scade de la an la an, in timp ce suprafetele impadurite ale particularilor cresc. Sudul tarii sufera de un deficit forestier, in timp ce zonele deluroase au cele mai dezvoltate paduri, conform Adevarul.

INFOGRAFIE Padurile Romaniei, judet cu judet. Cele mai mari suprafete impadurite sunt in Suceava, cele mai mici - in Calarasi

Fondul forestier al statului scade de la an la an, in timp ce suprafetele impadurite ale particularilor cresc. Sudul tarii sufera de un deficit forestier, in timp ce zonele deluroase au cele mai dezvoltate paduri.

Cele mai bune telefoane care fotografiaza sub apa

In Romania, putem gasi pe piata unele dintre cele mai bune telefoane care fotografiaza sub apa. Nu sunt multi ceicare fac fotografii sub apa cu un smartphone si, prin urmare, nici gama de dispozitive mobile capabile de asa ceva nu este foarte bogata. Cu toate acestea, ne-am uitat peste ofertele magazinele din Romania si am [].

Este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume. Fanii au ramas interzisi cand au aflat ce varsta are

Risa Hirako este una dintre cele mai recente senzatii de pe Instagram. Are aproape 100. 000 de persoane care o urmaresc si care au ramas perplexe atunci cand modelul si-a dezvaluit varsta.

Cele mai ciudate intrebari de pe Google si-au gasit rezolvare. Raspunsul pentru cautarea Flatulentele pot arde caloriile?

Cautarile Google ofera o privire savuroasa de ansamblu asupra viziunii oamenilor secolului XXI asupra vietii. Cei de la Digitaloft au creat o lista cu cele mai bizare curiozitati, in functie de popularitate, ca.

Care este tara cu cele mai multe biblioteci, raportat la numarul de locuitori, din Europa

Olanda, Grecia si Portugalia sunt tarile cu cele mai putine biblioteci, raportate la numarul de locuitori. Pe de alta parte, cele mai multe biblioteci se afla in Cehia, Bulgaria, Lituania sau Letonia,.

Cele mai delicioase inghetate naturale sau dietetice care pot fi preparare rapid acasa. Se lasa la congelator cel mult 4 ore

Nutritionistii recomanda atentie la produsele alimentare consumate vara. Multe dintre preparatele din cofetarii si magazine nu sunt tocmai indicate pentru un stil de viata sanatos.

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )