Libnet.ro
UNICEF

01:05

Locul lui Gigi Becali in Parlament, vacant: Decizia a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial

B1 B1,
Locul lui Gigi Becali in Parlament, vacant: Decizia a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial

Hotararea prin care Camera Deputatilor ia act de incetarea mandatului de parlamentar al lui George Becali si declara vacant locul de deputat al acestuia a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial. Acest. continuă pe B1

Locul lui Gigi Becali in Parlament, vacant: Decizia a fost publicata miercuri in Monitorul ...

Hotararea prin care Camera Deputatilor ia act de incetarea mandatului de parlamentar al lui George Becali si declara vacant locul de deputat al acestuia a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial. Acest lucru contrazice afirmatia de joi a lui Valeriu Zgonea conform careia locul inca nu este vacant, potrivit Mediafax. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat joi, la Craiova, ca postul lui George Becali in Parlament nu este vacant, el aratand ca, potrivit Statutului .

Valeriu Zgonea: Postul lui Gigi Becali nu e vacant, trebuie supus la vot final de catre parlamentari

PresedinteleCamerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a precizat, joi, ca postul lui Gigi Becali in Parlament nu este vacant, prin urmare, conform Statutului deputatilor si senatorilor, o astfel de decizie trebuie.

Decizia de condamnare a lui Gigi Becali a ajuns in Parlament

Scrisoarea de la inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la sentinta de condamnare la 3 ani de inchisoare a lui Gigi Becali a ajuns luni in Parlament, urmand sa fie citita in Plen in aceasta.

Decizia de condamnare a lui Gigi Becali a ajuns in Parlament. Deputatii vor lua o decizie miercuri

Scrisoarea de la inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la sentinta de condamnare la 3 ani de inchisoare a lui Gigi Becali a ajuns luni in Parlament, urmand sa fie citita in Plen in aceasta.

Atac violent la adresa lui Gigi Becali: Este un narcisist cronic, un escroc de drept comun si o nulitate ca om

Gigi Becali, condamnat la trei ani de inchisoare, are si contestatari, nu doar simpatizanti, care cred ca decizia in cazul sau este prea dura.

DNA il vrea 4 ani la inchisoare pe Gigi Becali. Ce s-a intamplat astazi in dosarul Valiza

UPDATE - Decizia definitiva in recursul din dosarul Valiza va fi data de instanta suprema in 4 iunie. La termenul de luni, procurorul anticoruptie a aratat ca, in cazul lui Gigi Becali, o eventuala.

Gigi Becali nu mai e deputat. Postul sau, vacantat. Urmeaza alegeri in colegiul din Sectorul 6.

Gigi Becali nu mai e deputat dupa ce Camera Deputatilor a luat act, miercuri, ca patronul echipei Steaua a fost incarcerat dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN. Cum postul de deputat al lui Becali a fost vacantat, urmeaza ca in colegiul din Sectorul 6 in care a fost ales omul de afaceri sa fie organizate alegeri parlamentare, transmite Realitatea TV. Citeste si Mihai Stoica: Speram ca Gigi Becali sa fie eliberat din .

Gigi Becali iese din inchisoare ca sa fie audiat in Dosarul valiza.

Omul de afaceri Gigi Becali, aflat in detentie in Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN, va iesi luni din inchisoare ca sa fie audiat in Dosarul valiza. UPDATE: Reprezentantii instantei supreme au declarat ca. pentru termenul de luni, 27 mai, Gigi Becali a fost citat la Penitenciarul Rahova, unde este incarcerat, din 20 mai, dupa ce a fost condamnat definitiv, tot de catre ICCJ, la trei ani de .

DOSARUL VALIZA. Gigi Becali isi recunoaste vinovatia: Am antedatat documente.

Omul de afaceri Gigi Becali, aflat in detentie in Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN, va iesi luni din inchisoare ca sa fie audiat in Dosarul valiza. UPDATE: Omul de afaceri si-a recunoscut vinovatia in instanta si a admis ca a antedatat documente, transmite Realitatea TV. Becali se face vinovat de fals in acte. Citeste si Becali: Am incercat sa inlatur coruptia din fotbal Am antedatat .

UPDATE VIDEO Instanta suprema se pronunta pe 4 iunie in dosarul Valiza / Gigi Becali, la Inalta Curte: Am falsificat data pe actul privind cumpararea unui teren, l-am pus pe Piturca sa semneze / DNA cere condamnarea lui Becali la patru ani de inchisoare

STIRE ACTUALIZATA Inalta Curte de Casatie si Justitie a finalizat luni dezbaterile in dosarul Valiza, in care sunt judecati George Becali, Victor Piturca si Teia Sponte, instanta urmand a se pronunta pe 4 iunie, informeaza Agerpres. Gigi Becali a declarat luni, la instanta suprema, ca dupa ce Teia Sponte a fost prins cu valiza cu cei 1,7 milioane de euro, a antedatat actul privind vanzare-cumparare unui teren in Cluj, iar pe Victor Piturca l-a pus sa semneze ca martor, precizand ca nu mai stie daca i-a spus ce este acel act. DNA a cerut condamnarea lui George Becali la patru ani de inchisoare cu executare pentru dare de mira si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )