Libnet.ro
UNICEF

15:00

Locuri de munca pentru romani in Irlanda, in 2021. Ce salarii se ofera pentru muncitorii nostri

Playtech Playtech,
Locuri de munca pentru romani in Irlanda, in 2021. Ce salarii se ofera pentru muncitorii nostri

Data cu trecerea timpului, din ce in ce mai multi romani au decis ca pentru a avea un trai mai bun, trebuie sa lucrezi in afara tarii. Poate ca cea mai populara tara aleasa de catre romani este Italia, dar si Irlanda este o alegere foarte buna. Foarte multi aleg aceasta tara pentru salariile mai . continuă pe Playtech

Ministrul Educatiei, lovitura uriasa pentru romani. Ce elevi vor reveni in banci din 8 februarie. Ce noi reguli apar in semestrul al doilea

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi data oficiala a redeschiderii scolilor. Vestea i-a bucurat pe multi dintre parinti si elevi, dar totodata, i-a ingrijorat pe altii. Ministrul Educatiei a anuntat recent categoriile de elevi care vor merge fizic la scoala. Din pacate, sistemul hibrid folosit pana acum nu va mai exista, in schimb sunt in .

Medicul Alexandru Rafila, anunt de ultima ora pentru romani: Acum se pot deschide fara probleme scolile

Medicul Alexandru Rafila a vorbit miercuri seara despre situatia epidemiologica din tara, inclusiv de posibilitatea redeschiderii scolii. Potrivit specialistului, mai multe institutii de invatamant si-ar putea deschide portile, fara a preprezenta un risc pentru elevi, profesori sau restul populatiei. Dupa ce scenarii ar trebui sa se faca redeschiderea scolilor Alexandru Rafila sustine ca redeschiderea scolii .

Curs BNR pentru 15 ianuarie 2021. Abordarea Bancii Nationale a Romaniei asupra efectelor crizei economice

Un nou curs BNR pentru 15 ianuarie 2021 va fi emis astazi dupa ora 13:00. Analistii din piata analizeaza abordarea bancii centrale asupra efectelor crizei economice post-pandemie. Aceasta abordare tebuie facuta echlibrat in piata pentru a stabiliza deprecierea leului, spun analistii. Ramane sa vedem care vor fi actiunile BNR in acest an. Efectele devastatoare ale .

Curs BNR pentru 14 ianuarie 2021. Banca Nationala a Romaniei presata sa actioneze pe piata financiara din cauza crizei COVID-19

Incepand cu ora 13:00, vom avea parte de un nou curs BNR pentru 14 ianuarie 2021. Criza economica pune presiune pe banca centrala de a actiona pe piata financiara, si-asa volatila, pentru a stabiliza moneda nationala. Ramane sa vedem ce se intampla cu noul curs de schimb. Efectele pandemiei la nivel micro si macro enconomic .

Avertisment pentru Codul Rutier 2021: toti romanii trebuie sa afle urgent de amenzi si cum scapa de ele

Cresc amenzile sau nu in 2021? E una dintre principalele griji ale soferilor. Ei bine. avem cateva vesti pentru tine si, mai ales, cum scapi de amenzi, daca ai reusit sa le iei. Probabil.

Cum au reusit autoritatile locale dintr-o comuna sa le gaseasca locuri de munca asistatilor social

Autoritatile locale din comuna botosaneana Hiliseu Horia au reusit sa angajeze o buna parte a oamenilor fara loc de munca si a asistatilor social. Acestia au fost anterior, scolarizati si calificati in meserii cautate pe piata muncii.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru romani, dupa ce a primit prima doza de vaccin anti-Covid: Vaccinarea impreuna cu respectarea masurilor de restrictie ne vor scoate din pandemie

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat public vineri, 15 ianuarie. Seful statului a primit prima doza din serul anti-COVID la Spitalul Militar din Capitala, iar in 21 de zile urmeaza sa fie inoculat rapelul. La.

Premierul Florin Citu: Ne uitam la toate sporurile in sectorul public, pentru bugetul din 2021, sa vedem care dintre ele se justifica sau nu Legea salarizarii si legea pensiilor vor fi modificate

Intrebat despre sporurile de 30% acordate in plina pandemie de coronavirus angajatilor din prefecturi, premierul Florin Citu a declarat joi, la Radio Guerrilla, ca se va face o analiza a tuturor sporurilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )