Libnet.ro
UNICEF

00:07

Locuri de munca prin reteaua Eures. Cele mai multe posturi vacante, in Germania

Adevărul Adevărul,
Locuri de munca prin reteaua Eures. Cele mai multe posturi vacante, in Germania

Somerii din Baragan care doresc sa se angajeze in strainatate au de unde alege. Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 489 locuri de munca vacante, cele mai multe in Germania, in domeniul hotelier. continuă pe Adevărul

Angajatori din 13 state europene au aproape 500 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe in Germania, Polonia si Cehia

Angajatori din 13 state europene au aproape 500 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe in Germania, Polonia si Cehia. in Germania sunt 109 locuri de munca disponibile pentru ospatari, bucatari, soferi sau asistenti medicali, in Polonia, angajatorii ofera 100 de locuri de munca pentru electricieni, iar in Cehia sunt disponibile 98 de locuri de munca, cele mai multe pentru soferi de autobuz.

28 de obiective, cele mai multe poduri, au nevoie urgenta de reparatii in urma inundatiilor abundente

Consiliul Judetean Dambovita a identificat 28 de obiective care au nevoie urgenta de reperatii in urma unor calamitati naturale inundatii, alunecari de teren). Forul administrativ a facut si un calcul. Ar fi nevoie de 26 de milioane de lei.

Cele mai romantice locuri in Paris unde sa mergi cu persoana iubita

Daca mergi cu persoana iubita in Paris si planuiesti o escapada romantica, ia in calcul aceste locuri superbe pe care le puteti vizita impreuna.

Situatie disperata: in plina canicula, oameni din mai multe localitati au ramas fara apa potabila (VIDEO)

Situatie disperata in mai multe judete din tara din cauza caldurii. Seceta a secat fantanile din mai multe localitati din Gorj, iar reteaua de alimetare cu apa a fost scoasa din functiune i.

Care sunt cele mai cautate cursuri de limbi straine de catre romani

Romanii sunt dornici si dispusi sa invete cat mai multe limbi straine pentru a se dezvolta in plan profesional, potrivit Mediafax. Cele mai cautate cursuri de limbi straine de catre.

Disputa Siegfried Muresan - Mihai Tudose pe mutarea Agentiei Europene a Medicamentelor in Pipera: Guvernul a blocat orice sansa de a castiga propunand una dintre cele mai aglomerate strazi din Bucuresti/ Tudose: Poate cineva ii face un consult

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a criticat marti propunerea facuta de guvern sa gazduiasca Agentia Europeana pentru Medicamente pe o proprietate aflata in zona de nord a Bucurestiului, chiar in spatele statiei de metrou Pipera, in cea mai aglomerata zona de birouri din Capitala. In replica, intr-un interviu, premierul Mihai Tudose a afirmat ca poate cineva ii face un consult acestuia, intrucat aduce deservicii grave Romaniei. Muresan a revenit miercuri si i-a cerut lui Tudose sa schimbe propunerea, referindu-se si la faptul ca imobilul propus ar apartine unui om de afaceri cunoscut in toata tara pentru ca a construit ilegal un bloc-turn in centrul Bucurestiului, punand in pericol o catedrala monument istoric si continuand constructia blocului-turn desi existau decizii ale justitiei care declarasera nula autorizatia de constructie. HotNews. ro a scris marti in exclusivitate ca proprietatea este detinuta de Netron Investment SRL, firma controlata de Ioannis Papalekas, cunoscut ca fiind cel mai mare dezvoltator imobiliar local. Netron Investments SRL este controlata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas prin compania Globalworth. Papalekas mai detine in Romania, prin alte companii, si Cathedral Plaza.

Salarii uriase pentru alesii din Vaslui, unul dintre cele mai sarace judete din Romania: Primarul municipiului va castiga 13.000 de lei, dupa ce anul trecut incasa 5.000 lei/luna

Noua lege a salarizarii bugetarilor a creat agitatie mare in randul alesilor locali. Asta pentru ca toti s-au grabit sa isi majoreze salariile. Iar cresterile au fost mai multe decat.

VIDEO Mai multe tari europene sunt vizate de cea mai extrema canicula din ultima decada, cu temperaturi ce ajung la 44 de grade Celsius

Mai multe tari europene au emis avertismente de sanatate pentru cetateni, in timp ce vremea caniculara afecteaza in continuare Europa. De asemenea, temperaturile ridicate au generat incendii de vegetatie in Italia, unde mult localitati se topesc sub cod rosu de canicula si mai multe regiuni sunt amenintate de o seceta extrema, transmite News. ro citand BBC.

VIDEO Mai multe tari europene sunt vizate de cea mai grava canicula din ultima decada, cu temperaturi ce ajung la 44 de grade Celsius

Mai multe tari europene au emis avertismente de sanatate pentru cetateni, in timp ce vremea caniculara afecteaza in continuare Europa. De asemenea, temperaturile ridicate au generat incendii de vegetatie in Italia, unde mult localitati se topesc sub cod rosu de canicula si mai multe regiuni sunt amenintate de o seceta extrema, transmite News. ro citand BBC.

UPDATE Depozit de marfuri in flacari. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

Un incendiu puternic a cuprins sambata-seara, 5 august 2017, un depozit de bauturi din Slatina. Pompierii au trimis la fata locului mai multe autospeciale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )