Libnet.ro
UNICEF

09:15

Salarii uriase pentru alesii din Vaslui, unul dintre cele mai sarace judete din Romania: Primarul municipiului va castiga 13.000 de lei, dupa ce anul trecut incasa 5.000 lei/luna

B1 B1,
Salarii uriase pentru alesii din Vaslui, unul dintre cele mai sarace judete din Romania: Primarul municipiului va castiga 13.000 de lei, dupa ce anul trecut incasa 5.000 lei/luna

Noua lege a salarizarii bugetarilor a creat agitatie mare in randul alesilor locali. Asta pentru ca toti s-au grabit sa isi majoreze salariile. Iar cresterile au fost mai multe decat. continuă pe B1

Ce salarii uriase vor incasa sefii din Primaria Focsani si Consiliul Judetean Vrancea. Nu obtii performanta de la un salariat care primeste 3.000 de lei

Atat Consiliul Local Focsani, cat si Consiliul Judetean Vrancea au aprobat noile salarii pentru functionarii din institutiile proprii si subordonate.

Tocmai A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti medici din ROMANIA !!! (FOTO)

Veste trista pentru pacientii care l-au cunoscut pedr. Petru Dindeal, unul dintre cei mai cunoscuti medici din judetul Hunedoara, potrivithunedoaralibera. ro Dr. Petru Dindeal s-a stins din.

DOLIU: A murit unul dintre cei mai cunoscuti medici (FOTO)

Veste trista pentru pacientii care l-au cunoscut pe dr. Petru Dindeal, unul dintre cei mai cunoscuti medici din judetul Hunedoara, potrivit hunedoaralibera. ro Dr. Petru Dindeal s-a stins din viata la.

Unul dintre autorii manualului de educatie fizica: Daca il citesc 20% dintre copii, ca pe manualul de matematica, sunt multumit!

Dorin Stoican, unul dintre autoriicelei mai dezbatute variante a manualului de educatie fizica sisport, a vorbit despre continutul manualului, criticile de pe net si dedesubturile redactarii.

Doliu in lumea medicala. Petru Dindeal, unul dintre cei mai buni doctori din Romania, a murit

Este doliu in lumea medicala, dupa ce unul dintre cei mai reputati doctori a trecut in nefiinta, scrie a1. ro. DoctorulPetru Dindeal avea 75 de ani atunci cand s-a stins din.

Premierul Tudose il lauda pe Petre Daea: Este premiantul Europei, nu glumesc. Cu toata aura asta de gluma pe activitatea domniei sale, este unul dintre cei mai eficienti ministri

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, intr-o emisiune de pe postul Antena 3, ca ministrul Agriculturii, Petre Daea, este unul dintre cei mai eficienti ministri din Cabinetul sau.

Incendiu la un centru social pentru copii din Capitala; aproximativ 30 de persoane au fost evacuate din cladire

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la un centru social pentru copii din Capitala, in prezent pompierii intervenind cu trei autospeciale, iar aproximativ 30 de persoane au fost evacuate din cladire, pana la sosirea echipajelor de interventie, potrivit news. ro.

Si alesii din Vrancea si-au votat salarii uriase. Nu obtii performanta de la un salariat care primeste 3.000 de lei

Odata cu Legea salarizarii, alesii locali s-au grabit sa-si voteze lefuri majorate pentru ei, dar si pentru subalterni. Este si cazul Consiliului Local Foscani si a Consiliului Judetean Vrancea. Cea mai.

Legea salarizarii, cadoul PSD pentru alesii locali. Lefurile din primarii si consiliile judetene au explodat in doar o luna

De cand a fost adoptata Legea salarizarii, in administratia locala ploua cu bani. Dar nu pentru investitii, ci pentru umplerea buzunarelor alesilor locali. Salariile din primarii si consiliile.

Salarii dublate pentru angajatii Primariei Brasov: intre 2.500 si peste 10.000 de lei la angajatii cu functii de conducere si vechime

Functionarii de la Primaria Brasov cu salarii mai mici de 1. 500 de lei vor avea veniturile majorate cu 10%, pana la maximum 25%, potrivit Adevarul. Primaria Brasov a alocat 7,2 milioane de lei pentru a.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )