Libnet.ro
UNICEF

01:05

Locurile in care turistii se lauda cel mai mult ca au ajuns

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Locurile in care turistii se lauda cel mai mult ca au ajuns

Multor persoane le place ideea de a le arata tuturor unde sunt in aproape fiecare moment din zi, asa ca recurg la deja renumitele check-in-uri pe Facebook. Iata locurile in care cei care calatoresc dau cel mai frecventcheck-in. continuă pe Wall-Street Ro

Romanii platesc pe un kilometru de autostrada si 23 milioane de euro, de zece ori mai mult decat bulgarii

Cel mai scump tronson de autostrada construit in Romania in ultimii ani este Gilau-Campia Turzii-Turda, cu un cost mediu per kilometru de circa 23 de milioane de euro, arata o analiza a zf. ro pe baza datelor de.

Horoi, Agricola: Manifestam un optimism mai mult decat rezervat. Anul trecut eram mai increzatori

In mediul economic real impactul indicatorilor macro usor imbunatatiti nu se simte, ceea ce face ca oamenii de afaceri sa manifeste un optimism mai mult decat rezervat, spune Grigore Horoi, presedintele Agricola Bacau.

Ponta: Nu am pe nimeni in vizor pentru a fi remaniat. Cel mai clar si-a indeplinit criteriile Fenechiu

Premierul Victor Ponta a spus, marti seara, ca nu are nemultumiri majore in ceea ce priveste activitatea vreunui ministru, astfel incat sa-l remanieze si a precizat ca cel care si-a indeplinit cel mai.

Taifunul Utor, CEL MAI VIOLENT de pana acum, a atins coastele Filipinelor: Cel putin 23 de disparuti

Taifunul Utor a atins luni coastele Filipinelor, fiind considerat cel mai violent taifun care loveste coastele arhipelagului, iar 23 de persoane au fost date disparute, au anuntat autoritatile, informeaza.

Cel mai mare parc de distractii din Capitala, dupa 1 an: 100.000 de vizitatori si peste 100.000 de euro incasari

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Capitala, aniverseaza zilele acestea un an de existenta pe piata de entertainment din Romania, prilej cu care s-a atins pragul de 100. 000 de vizitatori. La un pret mediu de 50 de lei de persoana, pretul din timpul saptamanii, rezulta incasari de circa 500. 000 de lei.

Cel mai mare parc de distractii din Capitala, dupa 1 an: 100.000 de vizitatori si peste 1.000.000 de euro incasari

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Capitala, aniverseaza zilele acestea un an de existenta pe piata de entertainment din Romania, prilej cu care s-a atins pragul de 100. 000 de vizitatori. La un pret mediu de 50 de lei de persoana, pretul din timpul saptamanii, rezulta incasari de circa 5. 000 de lei, respectiv peste 1. 000 de euro.

Ungurul Laszlo Csatari, cel mai cautat presupus CRIMINAL NAZIST de razboi, a decedat.

Ungurul Laszlo Csatari, cel mai cautat presupus criminal nazist de razboi, a decedat la varsta de 99 de ani intr-un spital, la Budapesta, a declarat avocatul sau, Gabor Horvath, transmite Mediafax. Decesul a avut loc sambata, in urma unei pneumonii, iar Csatari, plasat sub arest la domiciliul sau din Budapesta in asteptarea procesului, a scapat astfel justitiei, care il suspecta de crime impotriva umanitatii, si anume deportarea catre lagare naziste de exterminare a aproximativ 15. 000 de .

Pretul cauciucului, in cel mai important avans saptamanal din ultimele trei luni

Pretul cauciucului a consemnat, in intervalul 5-9 august, cel mai important avans saptamanal din ultimele trei luni, pe fondul datelor privind productia industriala din China, care dau inca un semn de stabilizare a economiei acestei tari. China este cel mai mare utilizator mondial de cauciuc.

FOTOGALERIE Mercedes-Benz GLA, cel mai mic SUV al Daimler, debuteaza la Frankfurt

Mercedes-Benz GLA, cel mai mic SUV al marci premium germane, debuteaza in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt 10-22 septembrie). GLA va fi disponibil in showroom-uri incepand cu prima parte a anului 2014 si va concura pe piata cu modele ca BMW X1, Range Rover Evoque si Audi Q3.

China ar putea deveni cel mai mare importator mondial de petrol

China ar putea deveni cel mai mare importator mondial de petrol, incepand cu luna octombrie a acestui an, devansand Statele Unite, ca urmare a cresterii cererii locale de titei, respectiv a majorarii productiei interne de petrol a SUA, potrivit Agentiei americane pentru informatii din sectorul energiei EIA).

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )