Libnet.ro
UNICEF

10:00

Logodnica lui a murit intr-un accident rutier. Dupa 4 ani s-a uitat la poza logodnei lor si a vazut asta

Antena3 Antena3,
Logodnica lui a murit intr-un accident rutier. Dupa 4 ani s-a uitat la poza logodnei lor si a vazut asta

In 2011, Rafael Del Col si-a pierdut sotia insarcinata, pe Tatiane Tati Valques, intr-un accident rutier. Pe langa aceasta, vaduvul de 30 de ani a ramas singur cu Raisa,. continuă pe Antena3

Accident rutier pe DN 7, dupa o depasire ilegala: o tanara a ajuns in spital

O tanara de 24 de ani a fost ranita intr-un accident rutier petrecut pe Drumul National 7, in apropiere de municipiul Deva.

GRAV accident rutier in Hunedoara! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, duminica, pe DN 7, in apropierea municipiului Deva, judetul Hunedoara. in urma evenimentului, o fata, in varsta de 24 de ani, a fost ranita si transportata la.

FOTO Accident rutier grav pe soseaua Hunedoara - Deva, produs de un sofer care a scapat masina de sub control

Un nou accident rutier grav s-a petrecut pe soseaua Hunedoara - Deva, in aceeasi zona in care in urma cu doar o saptamana un sofer a scapat masina de sub control si a fost la un pas de un dezastru.

Accident rutier in Portul Constanta, in Dana 35. O femeie a murit

Accidentul rutier s-a produs in dimineata zilei de miercuri, 7 noiembrie, in Dana 35 din Portul Constanta. Victima este o femeie de 60 de ani.

Un pieton si-a pierdut viata intr-un accident rutier. Soferul care l-a acrosat sustine ca s-a trezit cu victima in fata masinii

Un tanar de 28 de ani este cercetat pentru ucidere din culpa, dupa ce a lovit in plin un barbat cu masina pe care o conducea in apropierea localitatii brailene Ianca.

Accident rutier cu trei raniti, in noaptea de duminica spre luni, pe Soseaua de Centura a Galatiului

Potrivit politistilor, vina apartine unui sofer in varsta de 30 de ani, care s-a urcat la volan desi avea permisul suspendat. Din cauza vitezei foarte mari, masina condusa de el a derapat, a izbit un autoturism parcat regulamentar, apoi s-a rasturnat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )